Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівські правоохоронці затримали викрадача автомагнітоли

Мукачівські правоохоронці затримали викрадача автомагнітоли
Нещодавно працівники карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції затримали молодика, який жив за рахунок продажу крадених речей. До чергової частини міськвідділу звернувся пенсіонер –...

Нещодавно працівники карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції затримали молодика, який жив за рахунок продажу крадених речей.

ВІДЕО ДНЯ

До чергової частини міськвідділу звернувся пенсіонер – власник автомобілю, який повідомив, що з його машини викрали автомагнітолу. Як розповів потерпілий, під під`їздом будинку він всього на дві години залишив свого «первака», а коли спустився, то виявив, що невідомі вже встигли «похазяйнувати» у його жигулях. На автівці було розбите скло на дверцятах з правого боку та зник магнітофон, вартістю близько 500грн.

За кілька днів оперуповноважений сектору карного розшуку Мукачівського міського відділу Владислав Варга затримав зловмисника. Ним виявився 50-літній чоловік, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та не оди рік відбував покарання у місцях позбавлення волі. Як пізніше зізнався мукачівець, крадіжки – це невід`ємна частина його життя. Вкрав – продав, гроші прогуляв.

Реклама

До речі, «жертвою» зловмисник обирав виключно автомобілі вітчизняного виробництва, власники яких економлять на сучасних системах проти викрадення і обмежуються механічним замком керма або ж важелем блокування коробки перемикання швидкостей.

На цей раз, кримінальник навмання обрав автомобіль, розбив вікно, вирвав автомагнітолу, яку того ж дня мав намір продати. Та мукачівця, який зухвало, серед білого дня вирішив обікрасти припарковане авто, помітили перехожі. Тоді чоловік кинувся тікати, а крадений магнітофон викинув у кущі, аби «замести» за собою всі сліди.

Реклама

Проти затриманого відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Правоохоронці застерігають! Найпоширеніший метод проникнення в машину — розбити скло і висмикнути магнітолу. Не провокуйте викрадача, намагайтеся забирати з машини коштовні речі, які можуть привернути увагу. Відлякати викрадача може миготливий світлодіод сигналізації, а ударозахисна плівка не дозволить розбити скло. Тоновані скла теж можуть застерегти злодія від спроби проникнення в автомобіль, адже йому не видно порожня машина або ні.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно