Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівські міліціонери знайшли зловмисників, які вкрали деталі з колії

Мукачівські міліціонери знайшли зловмисників, які вкрали деталі з колії
Всього кілька днів знадобилося мукачівським розшуковикам, щоб розкрити злочин та затримати двох чоловіків, які викрали на залізниці близько 150 деталей колії. У чергову частину Мукачівського...

Всього кілька днів знадобилося мукачівським розшуковикам, щоб розкрити злочин та затримати двох чоловіків, які викрали на залізниці близько 150 деталей колії.

ВІДЕО ДНЯ

У чергову частину Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від керівника під′їзної колії іноземного підприємства, що на Мукачівщині, про те, що з діючої залізничної колії невідомі особи викрали підрейкові підкладки та шпальні костилі. Згодом до міліції надійшло ще три повідомлення про крадіжки з даного підприємства.

Завдяки оперативності працівників сектору карного розшуку Мукачівського місквідділу міліції злочинців було затримано, однак викрадене повернути не вдалось.

Реклама

Як пояснив один із підозрюваних, 59-річний житель Мукачівщини, крадіжку він скоїв умисно та сплановано. Про те, що можна нажитися на колії, він добре знав, бо колись і сам працював на залізниці. Рішення було просте – треба йти красти...

Інший підозрюваний, 19-річний мукачівець, у своїх поясненнях вказав на скрутне матеріальне становище, хоча крадене продав за безцінь.

Реклама

Хотілося б зазначити що дана іноземна компанія здійснює перевалку, зберігання і відгрузку зрідженого газу та продуктів нафтохімії. Тож якби працівники даного підприємства несвоєчасно виявили відсутність деяких деталей колії, хто зна, до чого це могло б призвести. Від стану колії залежить безперервність та безпека руху поїздів. І навіть відсутність таких невеликих деталей, як підкладки та костилі, може спричинити аварію поїзда й створити небезпеку для життя людей. Про це і наголосили під час спілкування з викрадачами металу розшуковики.

Відомості про дані події внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України («Крадіжка»). Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді штрафу у розмірі п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років і навіть позбавленням волі на строк до трьох років.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно