Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Діамантова рука" по-закарпатськи

"Діамантова рука" по-закарпатськи
У Мукачівському районі Закарпатської області затримано 24-річного чоловіка, який вкрав у власника приватного готелю колекцію діамантів та заховав їх під гіпсом на руці. За даними правоохоронців,...

У Мукачівському районі Закарпатської області затримано 24-річного чоловіка, який вкрав у власника приватного готелю колекцію діамантів та заховав їх під гіпсом на руці.

ВІДЕО ДНЯ

За даними правоохоронців, молодик замовив номер у готелі, але обурився поведінкою працівників, вчинив скандал, викликав таксі і, навіть не вимагаючи повернути наперед виплачені за проживання гроші, виїхав з готелю. “Здивувало власників готелю те, що їхній постоялець мав забінтовану руку, яка ще при його поселенні була здоровою та неушкодженою”, - зазначили у міліції, наголосивши, що після від’їзду молодого чоловіка власник готелю виявив зникнення зі своєї кімнати золотих перстнів з діамантами, які він збирав для колекції не одне десятиліття.

Молодика було затримано в одному з нічних клубів. На момент затримання він вже не мав на руці гіпсу, проте персні були на його пальцях. “При появі правоохоронців найдорожчий із перстнів крадій намагався проковтнути, аби все ж таки залишити його собі”, - зазначили в міліції. Під час перевірки по базі даних з’ясувалося, що крадіжками молодий чоловік займається з 9 років, і за це відбув уже 6 років покарання у місцях позбавлення волі. Стосовно затриманого відкрито провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно