Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Невловимого серійного грабіжника затримали на Мукачівщині

Невловимого серійного грабіжника затримали на Мукачівщині
Завдяки вмілим та злагодженим діям працівників Мукачівського міського відділу міліції нещодавно вдалось затримати невловимого досі грабіжника, який протягом кількох місяців обкрадав...

Завдяки вмілим та злагодженим діям працівників Мукачівського міського відділу міліції нещодавно вдалось затримати невловимого досі грабіжника, який протягом кількох місяців обкрадав односельчан.

ВІДЕО ДНЯ

Серія заяв про крадіжки з дворогосподарств надійшла до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції від жителів двох сусідніх сіл Мукачівщини—Барбово та Макарьово. Всі злодійства траплялись у нічний час доби або за відсутності господарів вдома. Від селян крали все підряд: велосипеди, бензопили, городній інвентар, мобільні телефони, кабель, гроші та навіть продукти харчування, які господарі тримали у підвальних приміщеннях будинків. Зловмисник зазвичай проникав до незачинених будинків, або виламував двері та вибивав віконні шиби. Шкоди потерпілим було завдано чималої, адже зловмисник не тільки нищив майно, а й виносив усе, що мало бодай якусь ціну, не гребував нічим.

Тривалий час зловмиснику вдавалося безнаказанно красти, та врешті-решт він попався оперативникам карного розшуку. Злодієм, який обкрадав селян, виявився 35-річний житель Макарова Василь, раніше судимий. Окрім серії крадіжок, які вже доведені затриманому зловмиснику, його жертвою став і дідусь-односелець, якого грабіжник ще й добряче налякав. Як розповів сам пенсіонер, до його будинку увірвався молодик з маскою на обличчі. Пригрозивши старому, грабіжник обнишпорив усю хату і натрапив на схованку селянина. Забравши 600 гривень, нападник штовхнув господаря і втік.

Реклама

За інформацією працівників міліції, за плечима затриманого макаровця щонайменше 7 епізодів кримінальної діяльності, і це ще не весь список його кримінальних діянь. За фактом крадіжок слідчими міськвідділу відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням у приміщення), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно