Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівка поцупила дитячий візок, аби розрахуватись за житло

Мукачівка поцупила дитячий візок, аби розрахуватись за житло
По «гарячим слідам» працівниками сектору карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції затримано зловмисницю, яка викрала дитячу коляску. Ввечері, близько 18.00 год за дитиною до дитсадку...

По «гарячим слідам» працівниками сектору карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції затримано зловмисницю, яка викрала дитячу коляску.

ВІДЕО ДНЯ

Ввечері, близько 18.00 год за дитиною до дитсадку зайшла жінка. Одягнувши 4-річного сина, мукачівка вийшла на вулицю, схопила візочок і попрямувала додому. Нічого дивного у цьому б не було, якби коляска була її. Вже за кілька хвилин у дошкільному закладі підняли тривогу: з подвір`я зник візок.

Наступного дня, зранку, багатодітна мати вирішила звернутись за допомогою до правоохоронців, адже ніхто чуже так і не повернув. Розшуковики опитали всіх можливих свідків, за хронологією співставили всі події і вже за кілька годин вийшли на слід зловмисниці. Як пояснила жінка, через брак грошей вирішила поцупити чужу коляску і у такий спосіб розрахуватися із господаркою житла, яке винаймала у сусідньому мікрорайоні Мукачева.

Реклама

Наразі проти непутящої матері відкрите кримінальне провадження за част.1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Триває слідство.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно