Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Щасливому злочинці влаштували криваву розправу над чоловіком (ФОТО)

У Щасливому злочинці влаштували криваву розправу над чоловіком (ФОТО)
Кривава розправа трапилась нещодавно на Мукачівщині у селі із зовсім непідходящою назвою Щасливе. До чергової частини Мукачівського міськвідділу (по обслуговуванню м. Мукачева та Мукачівського...

Кривава розправа трапилась нещодавно на Мукачівщині у селі із зовсім непідходящою назвою Щасливе. До чергової частини Мукачівського міськвідділу (по обслуговуванню м. Мукачева та Мукачівського району) надійшло повідомлення від 44-річного безробітного Івана, який повідомив правоохоронців про те, що на березі лісного потічка він знайшов труп свого знайомого, 46-річного Віктора, мешканця цього ж села, який був оголошений без вісти зниклим ще 11 грудня.

ВІДЕО ДНЯ

Спочатку нічого підозрілого правоохоронці не помітили, адже чоловіки жили в одному селі, часто зустрічались за чаркою, та навіть мешкали по-сусідству. Та після висновку судово-медичної експертизи стало відомо, що чоловік своєю смертю не помер. Причиною загибелі чоловіка став цілий ряд важких травм: поєднаної тупої травми голови, грудної клітки, важкої закритої черепно-мозкової травми, набряку головного мозку, множинних переломів ребер. Словом, 46-літньому Вікторові довелось пережити не мало болю, аби померти на потічку, майже біля власної хати.

Певна річ, після такого повідомлення старшим слідчим Мукачівського МВ капітаном міліції Іваном Немешом було відкрите кримінальне провадження за статтею 155 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».

Реклама

Пізніше правоохоронцям вдалось з’ясувати ще цікавіші подробиці справи. Як виявилось, перед своїм зникненням, Віктор зайшов «причаститися» до сусідки, яка 20 років мешкала у Кіровоградській області. Та вже останні три роки як Ганна повернулась до батьківської хати, покинувши на Кіровоградщині чоловіка і трьох вже дорослих синів. Тут, непутяща мати, яка зловживала алкоголем, часто влаштовувала посиденьки з такими ж товаришами.

Того вечора до жінки, яка останній час співмешкала з Іваном, приїхав її 19-літній син з Кіровограду. От і знайшлась нагода посидіти за столом. Так, за годинку-другу «дружнє» сімейство розпило не один літр вина. Появі сусіда, 46-річного Віктора, хазяїни не особливо зраділи. Хоча одразу почали частувати спиртним. Коли на вулиці стало зовсім темно, співмешканець Ганни – Іван, запросив сусіда вийти на вулицю, нібито на «чоловічу» розмову.

Реклама

Як тоді здалось добряче сп`янілому чоловікові, що Віктор чіплявся до Гани і він вирішив розквитатись з ним. На допомогу йому вийшов, так само напідпитку син жінки – Ігор, тоді вони і почати товкти чоловіка, який одразу і не зрозумів: за що? Били, розпалені алкоголем чоловіки, і руками і ногами, до того часу, поки Віктор не стих. Тоді, усвідомивши, що накоїли, Іван з пасинком вирішили замаскувати сліди злочину, відтягнувши закривавлене тіло до потічка в кінець городу, де мешкала Ганна. Там вони притрясли тіло листям та іншим гіллям, аби односельчани випадково не натрапили на вбитого чоловіка.

Протверезівши, наступного дня 19-літній Ігор терміново повернувся до Кіровограду, залишивши матір саму. За дивним збігом обставин, через кілька днів після гучних посиденьок та від`їзду сина, Ганна помирає, так як давно через хронічний алкоголізм, хворіла на цироз печінки. Та ніхто з Кіровоградщини, а тим паче Ігор, попрощатися з матір`ю не пришов.

Хтозна коли б стало відомо про вбивство Віктора, якби Івана не мучила совість. Відтак, чоловік не пішов до родичів, які розшукували зниклого і не заявив про вчинене в міліцію, а вирішив надійніше приховати тіло. За цією справою його і помітила сусідка, після чого він повідомив, буцімто знайшов зниклого односельця.

Реклама

На даний час за вказаним фактом відкрите кримінальне провадження, триває досудове розслідування обставин злочину. Старший із нападників – Іван, затриманий за підозрою у вчиненні вказаного злочину і обрано запобіжний захід тримання під вартою. Молодший – Ігор переховується, його розшукують правоохоронці.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

У Щасливому злочинці влаштували криваву розправу над чоловіком (ФОТО) – 01
У Щасливому злочинці влаштували криваву розправу над чоловіком (ФОТО) – 02
Реклама
У Щасливому злочинці влаштували криваву розправу над чоловіком (ФОТО) – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно