Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В мукачівця міліціонери вилучили згорток з «марихуаною»

В мукачівця міліціонери вилучили згорток з «марихуаною»
Під час несення служби по охороні громадського порядку працівниками патрульної служби Мукачівського (по обслуговуванню м. Мукачева та Мукачівського району) міського відділу міліції було затримано...

Під час несення служби по охороні громадського порядку працівниками патрульної служби Мукачівського (по обслуговуванню м. Мукачева та Мукачівського району) міського відділу міліції було затримано 26-річного мукачівця з марихуаною.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомляють інспектори роти ПС ст. сержант О. І. Котубей та мол. сержант А. І. Сухан, близько опівночі патрулюючи центральною частиною м. Мукачева поблизу кінотеатру «Перемога» на пл. Миру, вони помітили молодого чоловіка, який побачивши їх, почав тікати і намагався щось викинути.

Наздогнавши хлопця, правоохоронці в присутності понятих вилучили від раніше судимого мукачівця згорток з подрібненою зеленою речовино, схожою на «марихуану». Хлопець пояснив, що цю наркотичну речовину він тримав для себе і намагався її викурити.

Реклама

Наразі вилучений наркотичний засіб направлено на дослідження у науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Закарпатській області. А чоловіка відповідно буде притягнуто до відповідальності за зберігання наркотиків.

Окрім цього, днями працівниками патрульної служби Мукачівського міськвідділу також «на гарячому» було затримано молодого чоловіка з деформованою пластмасовою пляшкою із залишками фольги на горловині (так званий «бульбулятор»), призначену для вживання наркотиків. Затриманим виявився 27-літній раніше судимий мукачівець, щоправда чоловікові на цей раз пощастило, адже разом з пляшкою у нього не було виявлено наркотичні засоби, за що б знову довелось відповідати за Кримінальним кодексом України.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно