Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міліція впіймала злочинця, який обкрадав мешканців Мукачева

Міліція впіймала злочинця, який обкрадав мешканців Мукачева
6 років позбавлення волі – таке покарання загрожує раніше судимому 20-річному жителю Мукачева, якого співробітники карного розшуку затримали за скоєння крадіжок. Здобиччю хлопця було все, що він...

6 років позбавлення волі – таке покарання загрожує раніше судимому 20-річному жителю Мукачева, якого співробітники карного розшуку затримали за скоєння крадіжок. Здобиччю хлопця було все, що він бачив у помешканнях громадян: гроші, банківські картки, золоті ювелірні вироби, аудіо- та відео- техніка, мобільні телефони, музичні інструменти, зброя.

ВІДЕО ДНЯ

Місяць копіткої роботи знадобилося мукачівським розшуковикам, щоб вийти на слід зловмисника, який обкрадав мешканців м. Мукачева. «Ми були занепокоєні такою кількість злочинів, - говорить Ярослав Товкан, начальник сектору карного розшуку Мукачівського МВ УМВС підполковник міліції. – Було зрозуміло, що злочини скоював місцевий житель, який вже мав досвід у таких справах. Проте зловмисник був настільки обережним, що протягом тривалого часу правоохоронцям не залишав ніякої зачіпки».

Розшуковики Мукачівського міськвідділу затримали зловмисника у м. Ірпінь Київської області. Як з’ясувалося, хлопець мав намір виїхати за кордон. У скоєних вчинках затриманий зізнався. Розповів, що до крадіжок готувався заздалегідь. Крав, все що бачив. Частково викрадене продавав, ювелірні вироби здавав до ломбарду. Причина вчинків проста - небажання працювати.

Реклама

За підрахунками працівників міліції, за плечима хлопця щонайменше 14 епізодів кримінальної діяльності. У відношенні підозрюваного обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Порушена кримінальна справа за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років, - повідомили у Мукачівському МВ УМВС України в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно