Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Мукачівці, які рік тому жорстоко вбили охоронця, отримали по 15 років в’язниці

Мукачівці, які рік тому жорстоко вбили охоронця, отримали по 15 років в’язниці

Мукачівці, які рік тому жорстоко вбили охоронця, отримали по 15 років в’язниці
Майже рік тривали судові слухання по кримінальній справі, за яку були затримані два мукачівці. 40-літній Олександр та 20-річний Джимі минулої осені жорстоко вбили охоронця відомої в області...

Майже рік тривали судові слухання по кримінальній справі, за яку були затримані два мукачівці. 40-літній Олександр та 20-річний Джимі минулої осені жорстоко вбили охоронця відомої в області автомобільної фірми, яка розташована на околиці міста.

ВІДЕО ДНЯ

Відповідальний охоронник, який того вечора повинен був здати зміну напарнику побачив, що через огорожу намагаються проникнути два чоловіки. Підійшовши ближче , 54-літній чоловік помітив, що попри металеву сітку зухвалі чоловіки підігнали віз з кіньми, куди впевнено складають металеві листи. На зауваження чоловіка зовсім не реагують, а навпаки - агресивно кричать.

Своїм обов`язком охоронник вважав, що попри все, повинен відстояти майно підприємства. Тоді він перестрибнув через огорожу і став на заваді нахабним мукачівцям. Однак обидва зловмисники навіть не роздумуючи про наслідки, почали бити чоловіка, доки бідолашний не стих.

Реклама

Як з`ясувало слідство, того дня, добряче «підігрівшись» спиртним, безробітні чоловіки блудили селами Мукачівщини в пошуках металу. Повертаючись додому, на об`їздній міста Мукачева вони побачили новобудову і тільки одну будку з охоронником. Тоді вони підігнали коней і почали вантажити металеві листи. Коли на шум вийшов охоронець і став на заваді, зухвальці накинулися удвох на одного супротивника з кулаками. Пізніше завершили розправу палицею та добили чоловіка каменем на тому ж місці. Завершивши «роботу», мукачівці обшукали бездиханне тіло своєї жертви і витягнули з кишені старий мобільний телефон і відправились додому.

Про виявлення вбитого напарника до тоді ще районного відділу міліції надійшло повідомлення від охоронця, який повинен був прийняти чергування від колеги. Після звістки про вчинення вбивства правоохоронці одразу виїхали на місце події. Працівниками карного розшуку Мукачівського райвідділу міліції наступного дня було встановлено і затримано підозрюваних у вбивстві чоловіків. Як розповіла старша слідча слідчого управління УМВС України в Закарпатській області підполковник міліції Оксана Данько, яка розслідувала це вбивство, раніше судимий 40-літній Олександр та його молодий товариш Джімі, одразу зізнались у вчиненому і написали явку з повинною. Згідно із заключенням судмедекспертизи, смерть охоронця настала внаслідок травм голови, грудної клітки, численних переломів черепа, переломів ребер та травматичного шоку.

Реклама

Мукачівським міськрайонним судом обох зловмисників покарано до 15 років позбавлення волі за статтею 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно