Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В гуртожитку УжНУ зафіксували факт фотографування бюлетеня

В гуртожитку УжНУ зафіксували факт фотографування бюлетеня
На дільниці №210716, що знаходиться у студентському гуртожитку №3 Ужгородського національного університету, спостерігач ГМ ОПОРА зафіксував факти фотографування бюлетеня в кабінці для...

На дільниці №210716, що знаходиться у студентському гуртожитку №3 Ужгородського національного університету, спостерігач ГМ ОПОРА зафіксував факти фотографування бюлетеня в кабінці для голосування.

ВІДЕО ДНЯ

Так, під час голосування одна зі студенток у кабінці для голосування витягнула з кишені мобільний телефон, підняла його біля себе, та потім поклала знову до кишені. Ці дії були видні крізь шторку кабінки. Коли дівчина вийшла з кабінки, спостерігач поінформував її, що вона незаконно сфотографувала бюлетень із позначкою, за кого голосувала. Аби підтвердити, або спростувати цю підозру, спостерігач публічно викликав на місце події міліцію.

Одразу після дзвінка на 102 до приміщення прибули два працівники патрульно-постової служби, які чергують неподалік приміщення для голосування.

Реклама

Після цього у процес втрутився хлопець років 20-ти, який представився хлопцем дівчини і сказав, що також буде присутній при розмові дівчини із міліціонерами. Крім цього, хлопець додав, що сам у кабінці сфотографував свій бюлетень – у цьому нічого незаконного, за його версією, немає.

Зізнання хлопця чув один із міліціонерів – інспектор патрульної служби, сержант міліції

Реклама

Монда І. Ю. (посвідчення №УЗК 02714). Він зафіксував особу хлопця,однак затримувати його відмовився, бо на дільниці, на думку міліціонера, не було порушено громадського порядку. Відтак хлопця та дівчину не було затримано.

Згодом на місце події прибула слідчо-оперативна група, у складі якої старший дільничний міліції Іван Мула(посвідчення №УЗК 027419) взяв від спостерігача ОПОРИ письмові пояснення щодо події.

За фактом випадку на дільниці спостерігачем ОПОРИ також складено акт порушення про порушення.

Реклама

Спостерігачі від інших учасників виборчого процесу на студентській дільниці у розмові з представником ОПОРИ відзначив, що на цій дільниці студенти масово у кабінках фотографують свої бюлетені.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно