Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • За кілька днів до запроторення у в’язницю, мукачівці на останок пограбували людину

За кілька днів до запроторення у в’язницю, мукачівці на останок пограбували людину

За кілька днів до запроторення у в’язницю, мукачівці на останок пограбували людину
Перед тим як сісти за грати, вирішили ще раз пограбувати Пограбування - один з найбільш розповсюджених злочинів у кримінальних колах. А розповсюджений він тому, що є досить простим способом...

Перед тим як сісти за грати, вирішили ще раз пограбувати

ВІДЕО ДНЯ

Пограбування - один з найбільш розповсюджених злочинів у кримінальних колах. А розповсюджений він тому, що є досить простим способом підзаробити. Не треба думати куди і як залізти, ламати замки, вибивати двері, а в результаті може виявитися, що в хаті чи іншому приміщенні нічого цінного немає. Інша річ - напав, украв і втік. Немає нічого простішого, ніж у вечірній час підстерегти на вулиці дівчину або досить сп'янілого чоловіка, які телефон чи золоті прикраси жертви у грабіжника в кишені. Але не все так просто, як здається на перший погляд.

Так, нещодавно до чергової частини Мукачівського міськвідділу надійшло повідомлення від 36-літнього Івана, що на нього напали невідомі, повалили на землю, відібрали гроші й мобільні телефони. Як заявив сам потерпілий, близько опівночі у одному з нічних кафе поблизу залізничного вокзалу, він з квитками на руках дочікував прибуття потягу. У цьому кафетерії до нього підійшли троє невідомих, які підсіли до чоловіка і попросили пригостити пивом. Аби не «розпалювати» ситуацію, мукачівець не відмовив новим знайомим, які вже добре були розігріті спиртним і разом з ними розпили спочатку одну, потім другу пляшку слабоалкогольного напою. Та цього хлопцям виявилось замало, тоді вони попросили Івана, аби купив їм ще горілки у сусідньому магазині. Так як молодики були агресивно налаштовані, то чоловік, щоби відчепитись від недавніх знайомих, вирішив купити їм чергову пляшку. Та розпити її Іванові не судилось. Молодики підбігли до чоловіка зі спини, повалили на землю і опустошили кишені. Щоправда, збагатились зловмисники всього на 70 грн. та два мобільні телефони.

Реклама

Того ж дня за пошуки грабіжника взялись мукачівські розшуковики. До вечора старші оперуповноважені сектору карного розшуку Мукачівського міськвідділу капітан міліції Володимир Зовдун та ст. лейтенант Сергій Кенез встановили осіб, причетних до грабежу. Ними виявились неодноразово раніше судимі за майнові злочини 23 та 24-літні мешканці м. Мукачева. Обидва хлопці за кілька днів після вчинення грабежу повинні були за вироком суду відбувати покарання у місцях позбавлення волі, тому вирішили наостанок погуляти за чужі кошти. Обох хлопців притягнуто до кримінальної відповідальності за ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Тому хлопцям до попереднього вироку за цією статтею загрожує позбавлення волі до 6 років.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно