Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівського наркоторговця затримали під час контрольної закупки

Мукачівського наркоторговця затримали під час контрольної закупки
31-річний мукачівець вже давно потрапив в поле зору працівників відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Мукачівського міського відділу міліції. Товсту крапку у його «операціях» з продажу...

31-річний мукачівець вже давно потрапив в поле зору працівників відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Мукачівського міського відділу міліції. Товсту крапку у його «операціях» з продажу наркотичних речовин 17 жовтня поставили «бнонівці», задокументувавши факт продажу психотропної речовини – «амфетаміну».

ВІДЕО ДНЯ

Як прокоментував начальник ВБНОН Мукачівського МВ (з обслуговування м.Мукачева та Мукачівського району) УМВС України в Закарпатській області старший лейтенант міліції Іван Маланич, працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків спільно з правоохоронцями роти міліції особливого призначення «Беркут» затримали чоловіка у Мукачеві в ходi проведення оперативної закупки, коли той за 700 грн. збув 2 грами психотропної речовини.

Про походження цього білого порошку мукачівець пояснити відмовився. Та, як твердить його дружина, сам вживає наркотики вже давно, тому припускає, що має посередників, які постачали йому заборонені засоби. Молодий чоловік, батько малолітньої дитини, як говорять правоохоронці, вже притягувався до кримінальної відповідальності, та як, видно, на шлях виправлення і не намагався стати.

Реклама

За збут наркотичних засобів проти чоловіка порушено кримінальну справу за ознаками част. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує від п`яти до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває досудове слідство.

Наталія Машіко, Мукачівський МВУМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно