Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Мукачівець з двома шприцами та наркотиками роз’їжджав по місту на "автомобілі-привиді"

Мукачівець з двома шприцами та наркотиками роз’їжджав по місту на "автомобілі-привиді"

Мукачівець з двома шприцами та наркотиками роз’їжджав по місту на "автомобілі-привиді"
Працівники патрульної служби Мукачівського міськвідділу для перевірки документів зупинили автомобіль марки «ВАЗ 2110» під керуванням, як пізніше з`ясувалось, 36-літнього мешканця одного з сіл...

Працівники патрульної служби Мукачівського міськвідділу для перевірки документів зупинили автомобіль марки «ВАЗ 2110» під керуванням, як пізніше з`ясувалось, 36-літнього мешканця одного з сіл Мукачівського району. Переглянувши документи, правоохоронці одразу зрозуміли, автомобіль або крадений, або не має відповідних документів для керування ним на території країни. Позаяк номер у технічному паспорті автомобіля не відповідав номерному знаку на самій машині.

ВІДЕО ДНЯ

Окрім того, після погодженого з власником огляду «десятки», біля сидіння водія патрульні виявили заборонені наркотичні речовини. В паперовому згортку мукачівські патрульні натрапили на білу порошкоподібну речовину, схожу на «метамфетамін» та два медичні шприци, в одному з яких містився такий же білий порошок. Вилучені речовини направлені на дослідження. Якщо експертиза підтвердить, що вилучений порошок є наркотичним засобом, то за незаконне зберігання наркотиків, психотропних речовин проти мукачівця буде порушено карну справу за ознаками статті 309 Кримінального кодексу України.

Також правоохоронці з`ясували, що затриманий мукачівець вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки автомобілів на території області. Наразі чоловік відмовляється давати будь-які покази, щодо своєї причетності до протизаконних оборудок з наркотиками та «автомобіля-привида», який не фіксується у жодних базах на території держави.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно