Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Львівського наркодилера "на гарячому" спіймали в Мукачеві

Львівського наркодилера "на гарячому" спіймали в Мукачеві
Як свідчить статистика, марихуана та амфетамін – одні з найпоширеніших наркотичних речовин серед молоді. Нещодавно правоохоронці відділу з незаконним обігом наркотиків Мукачівського міського...

Як свідчить статистика, марихуана та амфетамін – одні з найпоширеніших наркотичних речовин серед молоді.

ВІДЕО ДНЯ

Нещодавно правоохоронці відділу з незаконним обігом наркотиків Мукачівського міського відділу міліції (з обслуговування м.Мукачева та Мукачівського району) в ході проведення контрольної закупівлі у 20 –річного мешканця Львівщини вилучили психотропну речовину – амфетамін та марихуану.

Близько опівночі в одному з нічних барів м.Мукачева працівниками сектору БНОН Мукачівського МВ спільно з колегами обласного управління було затримано молодика, який збув наркотичні засоби на суму 400 грн. Як пізніше розповів львів`янин, до Мукачева він приїхав півтори роки тому. На території області він працював як представник львівської фірми з продажу вібромасажерів. Так, місяць за місяцем, він потоваришував з багатьма мукачівцями і на Львівщину вирішив не повертатись. Згодом підприємства з вібромасажерами не стало, а винаймати квартиру довелось і надалі.

Реклама

Тому хлопець вирішив швидко, хоч і незаконно розбагатіти на продажеві наркотиків.Окрім того, в ході досудового слідства з`ясувалось, що за ним «тягнеться» шлейф злочинів, які вдалось довести правоохоронцям. Так, проти спритного юнака вже порушено три кримінальні справи за вчинення крадіжок на території області. На Перечинщині він вкрав дорогий мобільний телефон, в Свалявському та Мукачівському районах – гроші та цифровий фотоапарат. За останню витівку юнака правоохоронці порушили кримінальну справу за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), санкцією якої передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно