Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Для оборони всі знаряддя хороші: мукачівка захистилась молотком від чоловіка

Для оборони всі знаряддя хороші: мукачівка захистилась молотком від чоловіка

Для оборони всі знаряддя хороші: мукачівка захистилась молотком від чоловіка
До Мукачівського міського відділу надійшло повідомлення від лікаря Мукачівської ЦРЛ, що до них у важкому стані із закритою черепно-мозковою травмою, переломом кісток черепа та забоєм головного мозку...

До Мукачівського міського відділу надійшло повідомлення від лікаря Мукачівської ЦРЛ, що до них у важкому стані із закритою черепно-мозковою травмою, переломом кісток черепа та забоєм головного мозку доставлено 24-річного мукачівця. Зі слів потерпілого, його вдарила дружина молотком.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники Мукачівського МВ (з обслуговування м. Мукачева та Мукачівського району) відразу виїхали на місце події, де було встановлено, що того дня чоловік разом зі своєю 23-річною співмешканкою вдома чистили горіхи. Таким підзаробітком люди займаються не вперше. На придорожній смузі збирають горіхи, вдома їх товчуть і продають. Того вечора, як розповіла жінка, вона зі своєю матір`ю та братом якраз чистили горіхи, коли додому повернувся напідпитку чоловік. Замість того аби їм допомогти, він почав вимагати від неї гроші на чергову пляшку пива. Коли вона відмовила, чоловік кілька разів ударив жінку, а згодом і її брата, що той заступився за сестру. Такої образи вона не стерпіла. Тоді Ганна взяла молоток, яким колола горіхи, і вдарила чоловіка по голові.

Сам потерпілий навіть не встиг зорієнтуватися в ситуації. Після удару він не відчув болі, пішов до сестри, яка мешкала на сусідній вулиці. Пізніше вона і викликала «швидку медичну допомогу», яка забрала потерпілого до лікарні.

Реклама

Правоохоронці стверджують, що ця «закохана пара» уже не вперше потрапляє в поле зору стражів порядку, а жінка взагалі мукачівським міськвідділом внутрішніх справ притягувалась до кримінальної відповідальності за злісне невиконання обов'язків по догляду за дітьми. Двоє найменших (4 і 2 роки) наразі перебувають у дитбудинку.

На місці події правоохоронцями міського відділу було опитано всіх свідків та вилучено знаряддя злочину (молоток).

Реклама

Відносно жінки порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Їй загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно