Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Під час обшуку помешкання мукачівки правоохоронці знайшли наркотики та зброю

Під час обшуку помешкання мукачівки правоохоронці знайшли наркотики та зброю

Під час обшуку помешкання мукачівки правоохоронці знайшли наркотики та зброю
Повідомлення про незаконне вирощування конопель у приватному будинку по вул. Коперніка поступило до мукачівських оперативників сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків. Через кілька днів зі...

Повідомлення про незаконне вирощування конопель у приватному будинку по вул. Коперніка поступило до мукачівських оперативників сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків. Через кілька днів зі згоди власниці помешкання було проведено огляд житла. 28-літня жінка, яка одна виховує двох неповнолітніх дітей, не припускала, що в її будинку може бути щось протизаконне.

ВІДЕО ДНЯ

Та працівники сектору БНОН Мукачівського міськвідділу, не були настільки впевненими як власниця житла. Адже п. Анжеліка здавала в оренду прибудовану кімнату 23-річному мукачівцю, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

Перше, що привернуло увагу правоохоронців, це височезний кущ коноплі, який ріс на присадибній ділянці. Окрім того, в гаражі правоохоронці натрапили на паперовий згорток, у якому було виявлено та вилучено 7 грам сухої зеленої подрібненої речовини – марихуани. Поряд з наркотичною речовиною лежав пристрій для куріння «травки» - так званий «бульбулятор» та «кальян», який також використовувався для паління дурман-трави. Та на цьому оперативники не зупинились. В пристроєній кімнаті, де мешкав безробітний юнак, працівниками міліції було вилучено травматичну зброю, а саме пістолет німецького виробника «Schmeisser» для відстрілу гумовими кулями 9 мм калібру.

Реклама

Всі ці речі належали винаймачу житла – 23-літньому мешканцю одного з прилеглих сіл до м. Мукачева, який знімав кімнату від п. Анжеліки. Тільки після цього огляду жінка дізналась, що поряд з її дітьми жив чоловік, який кілька разів сидів на лаві підсудних за крадіжки.

Наразі речові докази (марихуану) вилучено та направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області. Після заключення експерта НДЕКЦ, відносно любителя наркотиків та незареєстрованих обрізів будуть вжиті адекватні заходи юридичного впливу.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно