Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Колишнього вихованця інтернату пограбували товариші

Колишнього вихованця інтернату пограбували товариші
За допомогою до мукачівських правоохоронців звернувся колишній вихованець школи-інтернату Іван. 18-літній юнак, який мешкає в кімнаті гуртожитку по вул. Писарєва в м. Мукачеві повідомив, що його...

За допомогою до мукачівських правоохоронців звернувся колишній вихованець школи-інтернату Іван. 18-літній юнак, який мешкає в кімнаті гуртожитку по вул. Писарєва в м. Мукачеві повідомив, що його обікрали, залишивши без одягу, взуття і навіть документів. Справді, коли на місце виїхала слідчо-оперативна група Мукачівського МВ (з обслуговування м. Мукачева та Мукачівського р-ну) в кімнаті гуртожитку, яку ще навіть не встиг «обжити» хлопець, було зовсім порожньо.

ВІДЕО ДНЯ

Провівши ряд пошукових заходів, працівники сектору карного розшуку Мукачівського міськвідділу ст. о/у капітан міліції Іван Кохан та пом. о/у мол. сержант Володимир Кочетов встановили, що пограбували хлопця-сироту його ж друзі, які разом з ним виховувались у інтернаті. Обидва юнаки тривалий час жили і товаришували з Іваном у інтернатних закладах області. Після випуску зі дитбудинку всі влаштувались до гуртожитків, підробляли тимчасовими заробітками. Та колишні друзі вважали, що Івану живеться легше, ніж їм і вирішили «навідати» друга. Хлопці виломили вхідні двері на кімнаті і винесли особисті зношені речі юнака: джинси, сорочки, светри.

Слідчими міськвідділу вирішується питання про порушення кримінальної справи проти 19 та 20-літніх юнаків.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно