Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Циганка викрала гаманець бо власники помешкання не зачинили вхідні двері

Циганка викрала гаманець бо власники помешкання не зачинили вхідні двері
Майже опівночі до чергової частини Мукачівського міського відділу міліції звернулась 49-літня мешканка міста і повідомила, що її обікрали у помешканні рідної сестри. Як розповіла п. Алла, ввечері...

Майже опівночі до чергової частини Мукачівського міського відділу міліції звернулась 49-літня мешканка міста і повідомила, що її обікрали у помешканні рідної сестри.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповіла п. Алла, ввечері після роботи вона зайшла до родичів, які мешкають на околиці міста, по вул. Великогірній. Посидівши годинку-другу, жінка викликала таксі взяла свою сумочку, яка висіла у прихожій, і поїхала додому. Проте у таксі на жінку чекала несподіванка: у її сумці не виявилось гаманця з грошима.

Потерпіла одразу зателефонувала і на «102», і родичам та повідомила про зникнення грошей. Наступного дня ст. о/у сектору карного розшуку Мукачівського міського відділу капітан міліції Іван Кохан вивчивши ситуацію, вийшов на слід зловмисниці. Нею виявилась жінка, яка того вечора жебрала у під`їзді багатоповерхівки. Як розповіла 20-літня мати трьох дітей, що через брак коштів змушена вдаватись до жебракування. Так, ввечері, посмикавши ручку на вхідних дверях - двері відчинились. Тож, поки хазяї поралися на кухні, смуглява жінка зайшла до оселі й викрала з сумки гаманець з 750 гривнями. Далі молодій матері з 4-річним сином не довелось проситись в чужі квартири з протягнутою рукою. Вже з грошима жінка, яка нещодавно притягувалась до кримінальної відповідальності за втягнення неповнолітніх в жебракування, подалась додому.

Реклама

Нині проти неї мукачівські слідчі порушили кримінальну справу за ознаками частини 3 статті 185 Кримінального Кодексу України, згідно з якою їй загрожує позбавлення волі строком до 6 років.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно