Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Мукачеві затримали викрадачку гаманців

В Мукачеві затримали викрадачку гаманців
Майже щодня до Мукачівського міськвідділу міліції надходять заяви від громадян про крадіжки особистих речей. Як засвідчує статистика, торгівельні бутіки теж нерідко стають місцем, у якому...

Майже щодня до Мукачівського міськвідділу міліції надходять заяви від громадян про крадіжки особистих речей. Як засвідчує статистика, торгівельні бутіки теж нерідко стають місцем, у якому зловмисники з легкістю реалізовують протиправні задуми. Це зумовлено тим, що увага відвідувачів сконцентрована не на особистих речах, а на полицях із товаром. У тому, що власний гаманець заслуговує прискіпливішої уваги, на днях довелося переконатися 36–річній мукачівці. Допоки жінка з подругою перебувала у крамниці та придивлялася собі нову річ, цим скористалася зловмисниця, яка непомітно поцупила з сумочки потерпілої гаманець із заощадженнями в сумі 300 гривень та водійські права. Коли потерпіла виявила відсутність свого гаманця, вона одразу звернулася за допомогою в міліцію. Заявниця детально описала жінку, яка, на її думку, могла вкрасти гаманець.

ВІДЕО ДНЯ

Через декілька днів до чергової частини поступило ще кілька заяв про крадіжки гаманців. Жертвами на цей раз стали вже продавці.

До магазину жіночого одягу навідалася жінка, спочатку вона придивлялася до речей, а потім попросила дозволу сісти, пояснивши, що дуже болять ноги. Звісно, продавець запропонувала стілець, який знаходився біля прилавку. Поки незнайома відпочивала, продавчиня допомагала їй вибрати річ, яку та нібито прийшла купити, показувала одяг на прилавках. Незнайомка в цей час поцупила з-під прилавка гаманець довірливого продавця і, сказавши, що зараз вона повернеться за кофтиною, вийшла з крамниці. За якийсь час працівниця магазину помітила відсутність гаманця, в якому знаходилась виручка в сумі майже 2000 гривень. Так само з іншого бутіка спритниця вкрала 1200 гривень. Потерпілі повідомили про крадіжки міліцію.

Реклама

Під опис потерпілих підпадала одна і та сама жінка. Завдяки оперативності розшуковиків злодійку було затримано в маршрутці, якою вона їхала додому. В ході проведення особистого огляду підозрюваної правоохоронці виявили та вилучили викрадене. Крадійкою виявилася 28-річна мешканка Мукачівського району. Затримана пояснила, що до міста приїхала з метою придбання покупок. Тільки замість покупок крала гаманці з грошима. Проти зловмисниці порушена кримінальна справа.

Укотре нагадуємо громадянам уважніше ставитися до власних речей. А особисті речі, гроші та документи варто тримати біля себе і в жодному разі не залишати їх без нагляду. Будьте пильними та уважнішими.

Реклама

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно