Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівець виростив на земельній ділянці цілу плантацію конопель

Мукачівець виростив на земельній ділянці цілу плантацію конопель
У ході оперативно-профілактичної операції «Мак-2012» працівники Мукачівського відділу внутрішніх справ виявили факт незаконного посіву нарковмісних рослин. Як розповів начальник ВБНОН міськвідділу...

У ході оперативно-профілактичної операції «Мак-2012» працівники Мукачівського відділу внутрішніх справ виявили факт незаконного посіву нарковмісних рослин. Як розповів начальник ВБНОН міськвідділу міліції Іван Маланич, не за призначенням використовував свою земельну ділянку 25-річний мукачівець. На його невеличкому клаптику землі “красувалася” конопля. Для її вирощування чоловік застосовував спеціальну технологію. Сам готував перегній, яким удобрював рослини. Господар виплекав десятки кущів коноплі. Висота стебел сягала понад два метри. Коноплю ретельно замаскував. З невеличкого посіву планував зібрати чималий урожай. Чоловік пояснює, що вперше спробував посадити заборонені рослини, не розраховуючи на урожайність в кількості 75 стебел.

ВІДЕО ДНЯ

Конопляні посіви знищено. Наркотичні речовини згідно висновку експертизи є рослинами роду коноплі і віднесені до рослин, які містять наркотичні засоби та психотропні речовини.

За цим фактом порушена кримінальна справа за ч. 2 статтею 310 Кримінального кодексу України (незаконний посів та вирощування конопель у кількості п”ятдесят і більше рослин).

Реклама

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно