Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Мукачівська міліція затримала грабіжника, що зривав з жінок золоті прикраси

Мукачівська міліція затримала грабіжника, що зривав з жінок золоті прикраси

Мукачівська міліція затримала грабіжника, що зривав з жінок золоті прикраси
До міліції Мукачева за допомогою звернулася жінка, яка розповіла, що на вулиці незнайомець зірвав золотий ланцюжок, який висів у неї на шиї. Наздогнати кривдника потерпіла не змогла. Жінка настільки...

До міліції Мукачева за допомогою звернулася жінка, яка розповіла, що на вулиці незнайомець зірвав золотий ланцюжок, який висів у неї на шиї. Наздогнати кривдника потерпіла не змогла. Жінка настільки була вражена тим, що сталося, що навіть не могла чітко описати нападника. З її слів, він був віком 16-20 років, середньої статури, вдягнутий у темні джинси та футболку. Якихось особливих прикмет жінка не запам’ятала.

ВІДЕО ДНЯ

Упродовж наступних кількох днів ще дві мешканки Мукачева стали жертвами грабіжника, який так само зірвав з них золоті ланцюжки і зникав. Оскільки злодій нападав завжди ззаду і несподівано, потерпілі не запам'ятали його обличчя.

Кілька днів працівники карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції проводили оперативно - розшукових заходів, спрямованих на розкриття цих злочинів. Робота дала свої результати: юного грабіжника було затримано юнака. На питання міліціонерів, з чим пов'язаний вибір жертв, юнак відповів, що спеціально обирав літніх жінок, яким буде важко наздогнати його. Крім цього, жертв він виглядав неподалік власного помешкання, щоб швидко зникнути з місця злочину.

Реклама

У скоєному затриманий зізнався. Як з’ясувалося, награбоване він одразу здавав у ломбард, а гроші витрачав. Деякі золоті вироби хлопець продав знайомому за 2 800 гривень. Наразі доведена причетність підозрюваного до скоєння трьох грабежів. Стосовно затриманого порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України, відпрацьовується його причетність до вчинення аналогічних злочинів на території району та міста.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно