Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Мукачівщині онук погрожував пістолетом бабусі

На Мукачівщині онук погрожував пістолетом бабусі
Із заявою в Мукачівський міськвідділ міліції звернулася пенсіонерка з с. Бобовище, Мукачівського району. Зі слів заявниці, їй погрожував зброєю її внук. Коли в село прибула слідчо-оперативна група,...

Із заявою в Мукачівський міськвідділ міліції звернулася пенсіонерка з с. Бобовище, Мукачівського району. Зі слів заявниці, їй погрожував зброєю її внук. Коли в село прибула слідчо-оперативна група, то вилучила в 26-річного підозрюваного пневматичний револьвер. І хоча з такої зброї людину не вб’єш, на фігуранта справи, найімовірніше, все ж очікує відповідальність. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст.129 ККУ (погроза вбивством).

ВІДЕО ДНЯ

А житель с. Забрід, Хустського району сам постраждав від аналогічної зброї. Забавляючись у дворі з пневматичною гвинтівкою, під час перезарядки зброї чоловік мав необережність натиснути на курок, пролунав постріл і металева кулька втрапила йому в живіт. Потерпілий звернувся за медичною допомогою в районну лікарню, де йому встановили діагноз: кульове поранення черевної порожнини й госпіталізували в хірургічне відділення лікарні. Висновок напрошується один—зі зброєю жарти кепські.

СЗГ УМВС в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно