Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В ДТП на Мукачівщині загинув молодий чоловік

В ДТП на Мукачівщині загинув молодий чоловік
Не змогли розминутися в темряві на автодорозі поблизу мукачівського села Чинадієво два автомобілі. Трагедія сталася пізно ввечері. Водій вантажівки «МАН», житель Тернопільщини, не впорався з...

Не змогли розминутися в темряві на автодорозі поблизу мукачівського села Чинадієво два автомобілі. Трагедія сталася пізно ввечері. Водій вантажівки «МАН», житель Тернопільщини, не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із зустрічним автомобілем «Шкода Октавія», за кермом якої перебував 29-річний житель Мукачівського району.

ВІДЕО ДНЯ

Внаслідок зіткнення водій легковика загинув від отриманих травм на місці пригоди. Обидва автомобілі доставлено на штрафмайданчик міліції, за даним фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 286 ч. 2 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть людини).

Того ж дня в Берегівську лікарню доставили потерпілу в ДТП жінку — 36-річну жительку с. Н. Ремети Берегівського району. В потерпілої лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рану лобної частини голови. Про пригоду медики повідомили в міліцію.

Реклама

Як з’ясували правоохоронці, тілесні ушкодження потерпіла отримала в рідному селі внаслідок наїзду на неї автомобіля ВАЗ-2104. Водій замість того, аби відвезти травмовану ним жінку до лікарні, втік з місця пригоди, кинувши автомобіль на місці аварії. Наразі міліція встановила особу власника машини — це житель цього ж села. Але чи був саме він за кермом у момент аварії, повинно з’ясувати слідство.

СЗГ УМВС в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно