Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівські дівчата потрапили до міліції через марихуану

Мукачівські дівчата потрапили до міліції через марихуану
Вчора , 15 серпня, інспектором роти патрульної служби Мукачівського міськвідділу міліції старшим сержантом І. О. Химинець у адмінбудівлі міського відділу, було помічено двох дівчат, які підозріло...

Вчора , 15 серпня, інспектором роти патрульної служби Мукачівського міськвідділу міліції старшим сержантом І. О. Химинець у адмінбудівлі міського відділу, було помічено двох дівчат, які підозріло себе поводили.

ВІДЕО ДНЯ

Підійшовши ближче, правоохоронець помітив, що дівчата у руках тримають згорток з подрібненою сухою зеленою речовиною, схожою на марихуану.

Двох 17-літніх студенток працівники міліції запросили пройти всередину адмінбудівлі і при понятих показати, що вони сховали. Одна з дівчат, побачивши, що не все так просто як вони вважали, згорток із речовиною вкинула до рота і намагалась проковтнути.

Реклама

Та позаяк це дівчині не вдалось, вони розповіли як потрапили з марихуаною до міськвідділу. За словами дівчат, целофановий пакет з речами, у якому був цей складок з марихуаною, їх попросив передати так званий Єдуард своєму засудженому другові, який наразі перебуває у ізоляторі тимчасового тримання Мукачівського міського відділу. А при спробі це зробити, вони і були затримані працівниками патрульної служби міського відділу. Покази дівчат перевіряються. Разом з тим вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину передбаченого статтею 307 Кримінального кодексу України - «Незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин чи їх аналогів».

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно