Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівець викрав телефон у свого товариша

Мукачівець викрав телефон у свого товариша
Днями до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 34-річного мешканця м. Мукачево про те, що він серед білого дня став жертвою грабежу. Про що одразу повідомив у...

Днями до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 34-річного мешканця м. Мукачево про те, що він серед білого дня став жертвою грабежу. Про що одразу повідомив у міліцію. Особу, яка скоїла грабіж він знав. Ним виявився 27-річний безробітний Юрій, який був неодноразово судимий. Затриманий пояснив, що гуляв містом, після чого вирішив присісти у кав”ярні. Зайшовши всередину, він побачив свого давнього знайомого. Між чоловіками, які сиділи разом за столиком, зав’язалась розмова. Під час якої у Юрія промайнула думка відібрати у свого товариша Івана телефон. Що, власне, він і зробив: штовхнувши знайомого викрав у нього телефон і втік у невідомому напрямку.

ВІДЕО ДНЯ

За кілька годин правоохоронці сектору карного розшуку Мукачівського міськвідділу зловмисника затримали. За даним фактом порушено кримінальну справу за ст.186 ч.2 ”Грабіж”. Раніше судимому Юрію загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

В той час в іншому мікрорайоні міста проти пенсіонерки невідомим також був вчинений грабіж. Підійшовши до жінки, яка стояла на порозі власного будинку, нападник відкрито зірвав у літньої мукачівки золоті прикраси. Відібравши ланцюжки з дорогоцінного металу, зловмисник зник у невідомому напрямку. Тільки наступного дня потерпіла звернулася до міліції.

Реклама

Як показує практика, в подібних випадках люди часто починають панікувати, тому постраждала жінка, не одразу звернулася до правоохоронних органів і не змогла детально запам’ятати нападника. З її слів він був віком 20-25 років, середньої статури, ошатно одягнутий.

Тому хотілось би нагадати: будьте уважні, не провокуйте злочинців великою кількістю золотих прикрас, особливо вечірньої пори. Золоті вироби, мобільні телефони, жіночі сумочки - це найбільш поширені предмети, на які посягають правопорушники.

Реклама

Якщо ж ви стали жертвою грабіжника, рекомендується щонайшвидше повідомити до міліції. Дочекайтеся приїзду міліції, вкажіть точне місце події, напрям в якому сховався зловмисник, його прикмети. Запам’ятайте, що від вчасного та швидкого реагування залежить успіх в затриманні злочинця по «гарячих слідах» і повернення Вам викрадених речей.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно