Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівці розгулюють по місту з метамфітаміном

Мукачівці розгулюють по місту з метамфітаміном
Вечірньої пори співробітники міліцейського відділу по боротьбі з наркотиками разом із бійцями спецпідрозділу «Беркут» затримали на вулиці Ужгорода двох місцевих жителів віком 30 та 28 років, в яких...

Вечірньої пори співробітники міліцейського відділу по боротьбі з наркотиками разом із бійцями спецпідрозділу «Беркут» затримали на вулиці Ужгорода двох місцевих жителів віком 30 та 28 років, в яких виявили та вилучили по граму психотропної речовини метамфетамін. Один ховав згорток із наркотою в кишені штанів, інший — в трусах.

ВІДЕО ДНЯ

В Мукачеві за скоєння адмінправопорушення міліціонери затримали ввечері на вулиці 28-річного місцевого жителя, в якого виявили в кишені шортів пачку сигарет, в якій знаходився згорток із фольги з 0,5 грамами метамфетаміну. А вночі увагу патрульного наряду привернув припаркований на узбіччі дороги в місті автомобіль ВАЗ-2107, в салоні якого перебувало двоє молодих жителів Мукачева. Під час огляду автомобіля на панелі приладів правоохоронці знайшли та вилучили паперовий згорток із одним грамом метамфетаміну.

Усіх згаданих наркоділків притягають до кримінальної відповідальності. Не уникне її й ще один 28-річний мукачець, котрий вирощував у себе на подвірї 11 рослин конопель.

Реклама

СЗГ УМВС в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно