Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівку обікрав сімнадцятирічний кавалер

Мукачівку обікрав сімнадцятирічний кавалер
До Мукачівського міського відділу із заявою звернулась 26-літня мешканка м. Мукачева, що з її жіночої сумочки викрали кредитну картку, з якої в подальшому було знято 3400 тис. грн. Також дівчина...

До Мукачівського міського відділу із заявою звернулась 26-літня мешканка м. Мукачева, що з її жіночої сумочки викрали кредитну картку, з якої в подальшому було знято 3400 тис. грн. Також дівчина повідомила, що підозрює неповнолітнього мукачівця, який того вечора проводжав її додому.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповіла Тетяна, вона з 17-літнім Михайлом познайомилась у друзів. Близько 18.00 год., прямуючи додому, дівчина попросила, аби юнак її провів. На той час хлопець не відмовив і виявився справжнім джентльменом - взяв її сумку, щоб дівчині було легше йти і, прогулюючись, пішли містом. Тетяна познайомившись з юнцем ближче, вирішила пригостити його пивом. Позаяк грошей у неї не було, то вони разом підійшли до банкомату і зняли гривні на випивку. Вже з пивом молоді люди спекотного літнього дня вирішили пройтись міським парком. Та недовго тривало гуляння, між людьми виникла дрібна сварка і вони розбіглись у різні боки. А вже наступного дня 26-літня мукачівка виявила зникнення кредитної картки.

Спочатку безробітна дівчина була шокована, адже вважала, що картку загубила. Однак працівники банку, до яких за допомогою звернулась дівчина, сповістили їй, що того ж вечора, з її рахунку було знято немалу суму грошей – 3400 тис. грн. А це був той день, коли вона поверталась додому з Михайлом. Саме тому під підозру дівчини, а пізніше і працівників сектору карного розшуку Мукачівського міського відділу міліції, потрапив 17-літній хлопець. Підтвердженням цьому стали і знімки з камери відео спостереження банкомату, де було чітко вказано хто і коли знімав готівку з кредитної картки дівчини. Окрім того, в ході досудового слідства було з’ясовано, що пін-код, який Михайло ввів з першої ж спроби для зняття готівки, він запам’ятав, коли дівчина знімала гроші для того, аби пригостити «джентельмена».

Реклама

Від беззаперечних доказів, неповнолітньому мукачівцю діватись було нікуди. Та навіть власна мати хлопця, нічого путнього у його захист не могла сказати. Адже хлопець вчинив цю крадіжку, будучи на умовно-достроковому звільнені за попередній проступок.

Наразі Михайла притягнуто до кримінальної відповідальності за част.2 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. За повторюваність того ж злочину хлопцю загрожує позбавлення волі на строк до 5 років. Триває досудове слідство.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно