Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівець пограбував квартиру з фальшивими грошами

Мукачівець пограбував квартиру з фальшивими грошами
Під час чергової крадіжки, яку намагався скоїти 27-літній мукачівець, його було затримано правоохоронцями. На цей раз парубок хотів обікрасти жіночий монастир у с. Драчино Свалявського району. Позаяк...

Під час чергової крадіжки, яку намагався скоїти 27-літній мукачівець, його було затримано правоохоронцями. На цей раз парубок хотів обікрасти жіночий монастир у с. Драчино Свалявського району. Позаяк попередній раз, Михайло залишився без покарання, то сподівався, що цього разу також минеться. Та не так сталось – довелось відповідати за законом за всі скоєні злодіяння.

ВІДЕО ДНЯ

На початку червня за допомогою до Михайла звернулась 59-літня жінка, мовляв, їй потрібно винести з квартири старі меблі. Хлопець не відмовив пенсіонерці. Зайшовши до помешкання, де жінка проживала разом з сином, хлопець довідався, що вони готуються до весілля. В той момент у мукачівця промайнула думка, що в квартирі повинні бути гроші.

Кілька днів Михайло чатував під під’їздом будинку, доки не дочекався свого. Так одного дня жінка з сином, готуючись до свята, поїхали на ринок. Тоді юнак довго не роздумуючи, вирішив ще раз переконатись, що помешкання пусте. Піднявшись на третій поверх, мукачівець подзвонив у двері. Певна річ, ніхто не відчиняв. Тоді він через сходинкову площадку проник на балкон, де викруткою віджав двері і заліз до оселі. Михайло знав розташування і кімнат, і меблів у квартирі. Через те йому не потрібно було багато часу, аби зрозуміти звідки розпочати пошуки грошей. Молодик розпочав пошуки з гостьової кімнати. Отак, він натрапив на цілу кіпу грошей американської валюти, в іншому місці був ще один згорток з доларами США. Разом з грошима, мукачівець прихопив цифровий фотоапарат і швиденько тією ж дорогою вибіг із квартири.

Реклама

Дорогою до ринку «Гід» у м. Мукачеві, Михайло вирішив підрахувати валюту. Добре роздивившись, він зрозумів, що та кіпа грошей – це муляж американських доларів, які хлопець готував для весілля і тільки 650$ з них - справжні гроші. Фотоапарат марки «Olympus» так само хлопцеві не сподобався, адже, як вважав, що техніка стара й неробоча. Тому він викинув його у річку, аби зайвий раз не привертати увагу родичів до чужого фотоапарату. Єдине, що йому стало в нагоді – гроші, які за кілька днів він витратив на власні забаганки.

Хтозна скільки часу довелось би правоохоронцям працювати, аби вийти на мукачівського зловмисника. Однак хлопцеві не пощастило зі взуттям. Проникаючи до квартири в мікрорайоні «Підгоряни», Михайло залишив на підвіконні відбиток кросівок, у які був взутий і при намаганні обікрасти монастир на Свалящинні. Перед цим та іншими доказами працівників міліції, хлопцю діватись було нікуди і він зізнався у скоєному.

Реклама

Наразі, за вчинене, проти хлопця порушена карна справа за част. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Відтак мукачівцю загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно