Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівська міліція затримала автокрадія на "гарячому"

Мукачівська міліція затримала автокрадія на "гарячому"
Працівниками Мукачівського міського відділу міліції Закарпатської області порушено кримінальну справу проти 19-річного ужгородця, який за одну ніч пограбував 4 автомобілі. Тільки три місяці тому...

Працівниками Мукачівського міського відділу міліції Закарпатської області порушено кримінальну справу проти 19-річного ужгородця, який за одну ніч пограбував 4 автомобілі.

ВІДЕО ДНЯ

Тільки три місяці тому Віталій звільнився з в'язниці, де відбував покарання за серію крадіжок, як знову попався співробітникам патрульної служби за «простою» справою.

Як пізніше зізнався правоохоронцям, він не збирався грабувати автомобілі, але, випивши зайвого, згадав старі навички, а далі пішло все «як по маслу».

Реклама

Так, вночі, гуляючи між багатоповерхівками, де було найбільше автомобілів у найменш освітлених місцях, хлопець, маючи досвід в подібних «темних» справах, визначив ряд автомобілів які не обладнані сигналізацією. Хлопцеві вдалося «очистити» відразу чотири авто.

Ужгородець працював за однією схемою: викруткою розбив скло на водійських дверях, а далі просунув руку через розбите отвір, відкривав двері і витягав з машини все, що згодом міг продати.

Реклама

Хлопцеві вдалося витягнути три автомагнітоли, GPS-навігатор і запасне колесо. Але скласти награбоване у власний автомобіль йому не вдалося: наряд патрульної служби Мукачівського міськвідділу міліції прибув на місце події і затримав злодія на «гарячому».

Як з'ясувалося пізніше, міліцію викликав пильний і небайдужий житель одного з будинків, який бачив, як на стоянці біля автомобілів крутиться якийсь підозрілий юнак.

Хлопця доставили в міськвідділ.

Реклама

Речові докази вилучено. Порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу Україні. Ужгородцю загрожує до 5 років обмеження або позбавлення волі. Триває слідство.

УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно