Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Найкращий подарунок для коханої - крадений одяг

Найкращий подарунок для коханої - крадений одяг
Справжнісінький шок пережило грудневого вечора минулого року молоде подружжя з Виноградова. Річ у тім, що пара разом з батьками працює на місцевому ринку – родичі торгують одягом. Того вечора їм саме...

Справжнісінький шок пережило грудневого вечора минулого року молоде подружжя з Виноградова. Річ у тім, що пара разом з батьками працює на місцевому ринку – родичі торгують одягом. Того вечора їм саме привезли чергову партію товару. Речі перевантажили на невеликий автомобільний причіп і залишили біля багатоповерхівки. Власники повернулися до залишеного товару через кілька днів, але причепа на потрібному місці не виявилося. Молодий господар вирішив, що то батько кудись переховав багаж. Однак старший торговець нічого не відав. Довелося звертатися у міліцію.

ВІДЕО ДНЯ

У лютому цього року неприємність очікувала і власників магазину оргтехніки, розташованого в с. Р. Долина. Прийшовши вранці на роботу, приватники виявили пошкодженим замок на вхідних дверях торгівельного закладу. З магазину зникли два сучасні монітори та аксесуари до комп’ютерів. Знову надійшло телефонне повідомлення працівникам виноградівської міліції. Невдовзі на місці пригоди працювала слідчо-оперативна група і розшуковики. Та затримати злодіїв по гарячих слідах, на жаль, не вдалося. Ще за якийсь час вранці зателефонували із сільради одного з населених пунктів району. Вночі хтось виламав двері на приміщенні цієї установи і викрав звідти три системні комп’ютерні блоки, два сканери, стільки ж моніторів. Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце події, керівництво виноградівської міліції та експерт-криміналіст ретельно обстежили приміщення і зняли відбитки. Та зачіпок виявилося небагато. Тривалий час оперативники не могли вийти на комп’ютерних злодіїв. Залишалося хіба що сподіватися, можливо, товар десь «випливе». Справді, невдовзі надійшла відповідна інформація з Мукачева, яка допомогла вийти на 27-річного жителя Виноградівщини Василя.

Молодий чоловік якийсь час проживав у Мукачеві. Батьки, які проживають в одному із населених пунктів Виноградівського району, повідомили: додому підозрюваний вже давненько не навідувався. Виявили розшукуваного на вулиці у місті над Латорицею. Як часто буває у таких випадках, спритник спершу заперечував свою причетність до скоєння злочинів, але на той час назбиралося у міліціонерів багато доказів його вини.

Реклама

Василь давно зрозумів, що в рідному селі йому робити нічого. Має власного мікроавтобуса, тому підробляв перевезеннями у Мукачеві. Заробітків на гарне життя не вистачало. Згодом познайомився з 38-річним мукачівцем Петром. Той «крутився» десь у сфері, пов’язаній з комп’ютерною технікою. Саме молодий приятель і запропонував на цьому підзаробити. Домовилися, що поїдуть на Виноградівщину, викрадуть оргтехніку, а Петро її реалізує в Мукачеві - ризику практично жодного. Першим у поле зору зловмисників потрапив магазин у Р. Долині, потім сільрада, далі злодії вирішили залягти на дно, доки все не затихне.

Під час проведення слідчо-оперативних заходів з’ясувалося: причіп з одягом також викрав Василь. Однак цього разу він діяв з іншим напарником, 25-річним виноградівцем Миколою. До речі, якраз останній і «здав» інформацію про завантажений одягом причеп. Що цікаво, поцуплені звідти модні речі Василь подарував коханій дівчині. Решту одягу реалізував, а вирученими грошима поділився з Миколою. Тепер на трьох ділитимуть і кримінальну відповідальність за свої протиправні вчинки.

Реклама

Михайло Пискач, «Відомості міліції»

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно