Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік потрапив до реанімації через яфини

Чоловік потрапив до реанімації через яфини
Збір яфини для багатьох закарпатців вже роки залишається основним сезонним підробітком. Для мукачівця, який вирішив також назбирати лісову ягоду, все закінчилось реанімаційним відділення Мукачівської...

Збір яфини для багатьох закарпатців вже роки залишається основним сезонним підробітком. Для мукачівця, який вирішив також назбирати лісову ягоду, все закінчилось реанімаційним відділення Мукачівської ЦРЛ, а для його кривдника – кримінальною відповідальністю.

ВІДЕО ДНЯ

Того дня Ігор повертався додому з двома повними відрами яфини. На одній із вулиць до нього почали чіплятися незнайомі молоді люди, які розпивали на вулиці спиртні напої. Певна річ, 33-літній чоловік не звертав увагу на п`яні викрики і продовжував прямувати додому. Відійшовши кілька десятків метрів, мукачівець помітив, що за ним хтось йде слідом. Озирнувшись, Ігор побачив далеко не тверезого чоловіка, який, підійшовши впритул, навалився на нього, повалив на землю і забрав обидва відра з лісовими ягодами. Між опонентами розгорілась сварка, в хід пішли стусани. Довго не церемонячись, нападник побив Ігоря, забрав яфини і втік. Ігор зателефонував на «102». Прибувши, слідчо-оперативна група на місці вчинення нападу побачила лише розсипані ягоди і закривавленого чоловіка, якого ж одразу госпіталізували до Мукачівської центральної районної лікарні з діагнозом черепно-мозкова травма, забій головного мозку, перелом основи та склепіння черепа.

Наступного дня оперативники Мукачівського міського відділу не раз обійшли територію, де був вчинений розбій. Свідки події були, однак ніхто із них не хотів видавати товариша. Та все ж правоохоронці вийшли на слід зловмисника, зайшовши та опитавши випадкових перехожих. За кілька годин 24-літнього мукачівця було затримано.

Реклама

Як з`ясувалося, батько трьох дітей, перебуває на умовно-достроковому звільненні за крадіжки, вчинені минулого року. Наразі чоловік ніде не працює, разом з жінкою та дітьми живуть на дитячі виплати.

Слідчими Мукачівського міськвідділу порушено кримінальну справу за част.4 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій». Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 15 років.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно