Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міліція розбирається в обміні "Жигуля" на коня

Міліція розбирається в обміні "Жигуля" на коня
17 липня до міліції із заявою про розбійний напад звернувся мешканець с. Великі Лучки, Мукачівського району Віталій Г. 26-річний хлопець розповів правоохоронцям, що 13 липня поблизу смт Середнє з...

17 липня до міліції із заявою про розбійний напад звернувся мешканець с. Великі Лучки, Мукачівського району Віталій Г.

ВІДЕО ДНЯ

26-річний хлопець розповів правоохоронцям, що 13 липня поблизу смт Середнє з автомобіля марки "Форд" вийшло п'ятеро осіб, при чому один з них тримав у руці предмет, схожий на ніж.

Погрожуючи Віталію фізичною розправою, чоловіки відібрали у нього гроші у сумі 1650 євро й 700 грн. Як пояснив заявник, ці гроші він отримав внаслідок продажу свого авто "ВАЗ-2110" мешканцю с. Лінці Василю Г.

Реклама

Покупець розповів, що за транспортний засіб він заплатив 1700 євро, 800 грн та коня. Через деякий час Василь Г. виявив, що придбане авто є не з 2003 року випуску, як запевняв продавець, а з 2000 р. Покупець усвідомив, що переплатив за автомобіль.

Тому Василь Г. попросив своїх знайомих, а ті в свою чергу — своїх, наздогнати Віталія Г. Таким чином, на автомобілі "Форд Фієста" чоловіки поїхали у напрямку Мукачева й біля смт Середнє наздогнали продавця "ВАЗ-2110".

Реклама

За словами пасажирів "Форда" вони почали з'ясовувати причину обману й запропонували Віталію Г. повернути частину грошей. Той, за свідченнями друзів Василя Г., без фізичного чи психологічного тиску повернув чоловікам 100 євро. Чоловіки забради гроші й поїхали додому. Наразі правоохоронці розбираються у цих "мексиканських" перепетіях.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно