Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Трьох Мукачівців засудили за продаж екстезі

Трьох Мукачівців засудили за продаж екстезі
Вироком Свалявського районного суду Закарпатської області до 5 років позбавлення волі кожного з призначенням іспитового терміну засуджено п’ятьох молодих жителів Закарпаття, яких міліція затримала...

Вироком Свалявського районного суду Закарпатської області до 5 років позбавлення волі кожного з призначенням іспитового терміну засуджено п’ятьох молодих жителів Закарпаття, яких міліція затримала під час реалізації 1100 таблеток психотропної дії «екстезі». У зловмисників також вилучили двадцять тисяч гривень, одержані від реалізації наркотиків.

ВІДЕО ДНЯ

У поле зору працівників міліцейського відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків потрапила група молодиків з Мукачева та Свалявського району. За оперативною інформацією, ця група спеціалізувалася на збуті психотропних таблеток «екстезі», популярних серед завсідників нічних клубів і молодіжних дискотек.

Для виявлення та затримання зловмисників було створено оперативну групу, працівники якої відстежували кожен крок підозрюваних наркоділків. З’ясувалося, що на Свалявщину за дурман-зіллям приїжджають гінці з інших регіонів Закарпаття, зокрема з Ужгорода. Під час чергової наркооборудкизловмисників вирішили затримувати «на гарячому».

Реклама

Загалом у зловмисників було вилучено майже 1100 таблеток речовини психотропної дії «екстезі», за яку вони вторгували 20000 гривень. Однак заробленим грошам наркоділки тішилися недовго. Стосовно них було порушено кримінальну справу за ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». В ході слідства з’ясувалося, що до складу цієї групи, окрім згаданих свалявців, входять ще троє жителів міста Мукачева.

Після завершення розслідування кримінальну справу передали до суду. І хоча Феміда поставилася доволі лояльно до наркоділків, призначивши їм іспитовий термін, тобто умовне позбавлення волі (хоча ч.2 ст.307 КК України, за якою звинувачувалися підсудні, передбачає реальне покарання на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна), все ж залишається сподіватися, що цей життєвий урок піде хлопцям на розум, і вони більше не займатимуться протиправними діяннями.

Реклама

СЗГ УМВС в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно