Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Правоохоронці затримали мукачівця з марихуаною

Правоохоронці затримали мукачівця з марихуаною
Вечірньої пори в Мукачеві міліціонери затримали в одному з кафе за скоєння адмінправопорушення молодого чоловіка, яким виявився 25-річний житель Волинської області, який тимчасово проживає в місті...

Вечірньої пори в Мукачеві міліціонери затримали в одному з кафе за скоєння адмінправопорушення молодого чоловіка, яким виявився 25-річний житель Волинської області, який тимчасово проживає в місті над Латорицею. Під час огляду затриманого правоохоронці виявили в кишені його штанів і вилучили паперовий згорток із 8 грамами марихуани. За даним фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи, походження дурман-зілля з’ясовується.

ВІДЕО ДНЯ

Продовжує міліція виявляти й мак на городах наших краян, за що господарів незаконних посівів притягають до відповідальності, як адміністративної, так і кримінальної. Так, на присадибній ділянці 50-річної жительки села Лоза, Іршавського району працівники карного розшуку райвідділу міліції виявили 193 стебла маку. 234 рослини маку виявили іршавські правоохоронці на городі 43-річної жительки села Білки цього ж району. 166 рослин маку росло на городі 39-річної жительки села Синевир, Міжгірського району. А найбільше—цілих 365 рослин маку виявили міжгірські дільничні на присадибній ділянці іншої жительки Синевира.

Нагадаємо, що підставою для порушення кримінальної справи є виявлення ста і більше рослин снодійного маку та десяти рослин конопель. Операція «Мак-2012» в області триває.

Реклама

СЗГ УМВС в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно