Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жіноча дружба по-мукачівськи: вона дорога, але гроші важливіші

Жіноча дружба по-мукачівськи: вона дорога, але гроші важливіші
Не встояла перед спокусою – обікрала власну подругу Чому ж прийнято виділяти жіночу дружбу в окрему категорію? Скільки разів повторено про те, що жіночої дружби не буває? Суперечки на цю тему...

Не встояла перед спокусою – обікрала власну подругу

ВІДЕО ДНЯ

Чому ж прийнято виділяти жіночу дружбу в окрему категорію? Скільки разів повторено про те, що жіночої дружби не буває? Суперечки на цю тему тривають досі. Та у кожної зі сторін, що сперечаються, знайдеться маса аргументів, як "за", так і "проти". І все-таки жіноча дружба є. Інше питання як вона виглядає, і скільки триває?

Випадок, який трапився між двома подругами, які товаришують майже з десяток років, скоріш за все, припинить їхні дружні стосунки назавжди. На цей раз підводним рифом для двох жінок став не чоловік, як зазвичай, а гроші.

Реклама

Близько 17.00 год. Ганна разом з 5-літньою донькою прийшла на вокзал, аби зустріти передачу від чоловіка, який вже кілька місяців трудиться на заробітках за кордоном. Взявши гроші, радісна жінка з дитиною попрямувала до кав`ярні в центрі Мукачева. Посидівши годинку-другу, жінці стало самотньо і вона вирішила запросити свою давню подругу. За кілька хвилин приятелька зі своїм співмешканцем прибули до зазначеного кафе. До темної ночі жінки веселились, розпивали напої і все за рахунок щедрої жінки заробітчанина. Так, близько 22.00 год., коли стемніло, молодим людям закортіло попоїсти, тим паче Ганна пригощала! Викликавши таксі компанія з малолітньою дитиною направились до ресторану. Та й тут не судилось витратити багато грошей щедрої подруги. Кухня вже також була зачиненою, тому продовжили розважання різними напоями. Так компанія веселилась до першої години ночі. Після чого подруги розійшлись по різні боки. «Дбайлива» мати з дитиною мешкали не в самому Мукачеві, а прилеглому селі, тому жінка з дитиною викликали таксі, а Оксана зі співмешканцем до… банкомату.

Вже з самого ранку 27-літню Ганну чекав сюрприз. На мобільний жінки прийшло «смс»-повідомлення, що з рахунку кредитної картки вночі було знято гроші. Жінка припускала різне: можливо гаманець загубила у таксі чи ресторані. Та ні в одному, ні в іншому місці зниклої речі не виявилось. Останнє, що спало на думку Ганні – це те, що гаманець з кредитними картками, грошима у сумі 400 грн. та 1 тис. $ міг загадковим чином опинитись у давньої подруги.

Реклама

Зателефонувавши Оксані, Ганна намагалась по-доброму з`ясувати і попросила повернути жінку гаманець. Тут, напевно, і обірвались всі дружні стосунки та роки відданого товаришування. Оксана заперечувала будь-яку причетність до загадкового зникнення гаманця. Так, жінка вмовляла подругу три дні, та коли все виявилось марним, вона написала заяву до Мукачівського міського відділу міліції.

Досвідченим розшуковикам не довелось довго шукати злодія, наступного дня Оксага зізналась у скоєному. А речовий доказ – гаманець Ганни разом з кредитними картками, з яких тієї ж ночі вона зняла гроші, виявися у Оксани вдома. Отак жінка віддячила за гостинність своїй подрузі, яка цілий вечір її частувала.

Наразі відносно горе-подруги порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За свої дії вона може отримати аж до трьох років позбавлення волі.

Реклама

За словами працівників сектору карного розшуку Мукачівського МВ УМВС Українив Закарпатській області, випадки, коли, дізнавшись пін-код банківської картки, найближчі люди без дозволу знімають з неї кошти, трапляються досить часто. Щоб запобігти цьому, потрібно дотримуватись простого правила – завжди берегти пін-код у таємниці.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно