Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В мукачівки вимагали телефон та погрожували ножем

В мукачівки вимагали телефон та погрожували ножем
За згвалтування неповнолітніх у всі часи таких зловмисників «опускали» або й убивали в тюрмі їхні ж співкамерники. Не знати, якою буде тюремна доля 35-річного жителя Ужгородщини Ярослава, проте...

За згвалтування неповнолітніх у всі часи таких зловмисників «опускали» або й убивали в тюрмі їхні ж співкамерники. Не знати, якою буде тюремна доля 35-річного жителя Ужгородщини Ярослава, проте вчинив він мерзенний злочин, який тепер спокутуватиме в тюрмі чотири роки.

ВІДЕО ДНЯ

Чолов’яга вже раніше конфліктував із законом, має за плечима кілька судимостей. Востаннє сів за згвалтування й крадіжку в 1994-му, а на волю вийшов аж через сім років. Але таке тривале перебування в місцях не надто віддалених явно не пішло молодику на розум, і він далі продовжував скоювати протиправні вчинки. Тому перебував на профілактичному обліку в міліції.

Торік у травні із заявою в Ужгородський райвідділ міліції звернулася 14-річна жителька Мукачева. Вечірньої пори дівчина відпочивала на березі річки в селищі Середнє, на Ужгородщині. Тут до неї підійшов на вигляд знайомий чоловік (це був згаданий колишній «зек» Ярослав). Чолов’яга став чіплятися до школярки з недвозначними пропозиціями. При цьому він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Коли жертва стала опиратися осоружному залицяльнику, той несподівано витягнув з кишені ніж і, погрожуючи ним, відібрав у дівчини мобільний телефон «Нокіа».

Реклама

Оговтавшись від пережитого, потерпіла звернулася із заявою в міліцію. Правоохоронці невдовзі «вирахували» кривдника дівчини – ним виявився їх старий знайомий. Працівники карного розшуку спільно з дільничними затримали Ярослава, речовий доказ у нього вилучили. За фактом розбійного нападу (ст.187 ч.1 ККУ) порушили кримінальну справу, яку після завершення розслідування передали до суду. Нещодавно вироком Ужгородського міськрайонного суду розбійник був засуджений до чотирьох років позбавлення волі. Вирок набрав чинності.

Володимир Павлюх, СЗГ УМВС в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно