Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Мукачівщині зек скоїв розбійний напад

На Мукачівщині зек скоїв розбійний напад
Післяобідньої пори в продуктовий магазин села Червеньово, Мукачівського району зайшов підозрілий відвідувач. Зовнішність незнайомця не викликала жодних позитивних асоціацій, тож продавець відразу...

Післяобідньої пори в продуктовий магазин села Червеньово, Мукачівського району зайшов підозрілий відвідувач. Зовнішність незнайомця не викликала жодних позитивних асоціацій, тож продавець відразу насторожилася. Тим часом покупець замовив пляшку горілки, хліб і ковбасу. Всього вийшло на суму 54 гривні, проте коли дійшло до розрахунку, зухвалець вчинив сварку з продавцем, а далі витягнув з кишені ніж і став погрожувати жінці розправою. Відтак вибіг з магазину з товаром і зник.

ВІДЕО ДНЯ

Оговтавшись, перелякана жінка повідомила про напад своєму керівництву, а вже ті заявили в міліцію. На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група райвідділу міліції. Невдовзі дільничні затримали нападника, яким виявився 69-річний житель села В.Лучки. Чолов`яга цей має за плечима вже кілька судимостей. В затриманого вилучили півметровий ніж, який той ховав у рукаві піджака, а також крадений з магазину товар.

За фактом розбійного нападу (ст.187 ч.1 ККУ) міліція порушила кримінальну справу. Сільському розбійнику загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Реклама

СЗГ УМВС в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно