Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівець зірвав з шиї товариша золотий ланцюжок та здав до ломбарду

Мукачівець зірвав з шиї товариша золотий ланцюжок та здав до ломбарду
Надмірне вживання алкоголю іноді призводить до небажаних наслідків. Любителі хильнути «оковитої» часто не задумуючись над скоєним, продовжують скочуватись все нижче і нижче, звідки часом вже не...

Надмірне вживання алкоголю іноді призводить до небажаних наслідків. Любителі хильнути «оковитої» часто не задумуючись над скоєним, продовжують скочуватись все нижче і нижче, звідки часом вже не вибратись.

ВІДЕО ДНЯ

Так, у мікрорайоні міста Мукачева поблизу вулиці Окружна у забігайлівці, (куди зазвичай заходять мешканці міста «на пиво») за столиком відпочивала компанія з 5 чоловіків та 2 жінок. Спочатку пиво, потім горілка і знову пиво, словом, чоловіки добряче «набрались». Тут до кафетерію зайшов знайомий з виду чоловік - Михайло, який також вже десь втамовував спрагу слабоалкогольними напоями. Підсівши до компанії, за чаркою розмова між ними пожвавішала. Трохи згодом один з молодиків пригадав Михайлові старий грішок. Буцімто, раніше 46-річний чоловік залицявся до його молодої подруги. На ґрунті ревнощів між 24-літнім Андрієм та Михайлом виникла сварка. Перекинувшись словом-другим, у бій пішли кулаки. Як стверджують свідки чоловічих розборок, бійка довго не тривала, адже обоє ледве тримались на ногах. Так би і розійшлись, якби 28-літній чоловік, який разом з ними випивав за столиком у кафе, не підійшов і нагло зірвав з шиї Михайла золотий ланцюжок. П`яний і безпорадний чоловік, лежав на землі і не зміг піднестись, аби наздогнати грабіжника.

Наступного дня, задоволений легкою наживою Віталій, віддав ланцюжок дружині, аби та здала до місцевого ломбарду, адже ніхто з них ніде не працює, а гроші потрібні. Жінка, не поцікавившись у благовірного звідки така прикраса, все так зробила як сказав чоловік. Того ж вечора за столом у знайомих зібралась компанія, адже гроші є – свято продовжується. А грошей виявилось вдосталь, адже ланцюжок виявився коштовним: золотим з вагою більше 10 грамів. Та недовго довелось святкувати за чужі гроші, Михайло за допомогою звернувся до Мукачівського міського відділу міліції. У будь-якій причетності до молодої дівчини, яка йому, за його ж словами, в дочки годиться, він заперечує.

Реклама

Зараз проти зухвалого Віталія слідчим Мукачівського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ознаками част.2 статті 186 «Грабіж». Триває слідство.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно