Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Правоохоронці затримали двох любителів "кайфу"

Правоохоронці затримали двох любителів "кайфу"
Найбільшим попитом «травка» користується в осіб молодого віку, які постійно потрапляють в поле зору міліції. Так, цими вихідними міліціонери Берегівського райвідділу провели затримання юних...

Найбільшим попитом «травка» користується в осіб молодого віку, які постійно потрапляють в поле зору міліції. Так, цими вихідними міліціонери Берегівського райвідділу провели затримання юних любителів цього зілля. Близько 5-ї години ранку в с. Дідово працівники обласного та районного відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків затримали автомобіль ВАЗ-2103, в якому перебували 20-річні мешканці Мукачівщини Євген та Олег. Під час огляду транспортного засобу правоохоронці вилучили згорток з марихуаною вагою 8 грамів та пристрій для її вживання.

ВІДЕО ДНЯ

Обідньої пори цього ж дня «місцеві» карний розшук та БНОН затримали під час збуту 6 грамів «травки» 17-річного берегівчанина. Правоохоронці також встановили і місце походження наркотичної речовини – в полі поблизу село В. Бакта вилучено 11 корнестебел коноплі, які вирощував та доглядав Станіслав. Наразі порушено дві кримінальні справи: за ч.1 ст.307 (незаконне виробництво, зберігання, а також незаконний збут - караються позбавленням волі на строк від 4 до 8 років) та за ч.1 ст. 309 (незаконне придбання, зберігання, перевезення наркотичних засобів без мети збуту - обмеженням або позбавленням волі на строк до трьох років).

СЗГ УМВС в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно