Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міжгірські грабіжниці більше не завдадуть проблем мукачівцям

Міжгірські грабіжниці більше не завдадуть проблем мукачівцям
У Мукачеві з'явилася група гопників з Міжгірщини. Нещодавно вони пограбували молоду дівчину, яка ввечері поверталася додому. Нальотчицям, а саме дівчата брали участь у розбої, вдалося поцупити...

У Мукачеві з'явилася група гопників з Міжгірщини. Нещодавно вони пограбували молоду дівчину, яка ввечері поверталася додому. Нальотчицям, а саме дівчата брали участь у розбої, вдалося поцупити золотий ланцюжок у потерпілої.

ВІДЕО ДНЯ

Гоп-стоп по-міжгірськи відчула на собі юна мукачівка. Студентка одного із технікумів, 94-го року народження, ім'я і прізвище якої ми не розголошуємо із зрозумілих причин, у понеділок опинилася не в тому місці і не в той час.

За словами потерпілої, коли вона поверталася додому, а це була приблизно 17-та година, її перестріли невідомі дівчата, як виявиться пізніше, справжні бандитки. Повертаючись із центру міста, з метою скоротити шлях до батьківського порогу, потерпіла вирішила піти через закинуте поле, що знаходиться в мікрорайоні Росвигово поблизу розважального закладу «Багіра».

Реклама

Навіть не підозрюючи, що на неї вже чатують юні, проте дуже заповзятливі, гопниці, які за попередньою змовою давно вирішили, яким чином і з якими цінностями розлучать жертву.

Щойно студентка відійшла подалі від людського ока, як банда взялася за справу. Вистава розігралася швидко. Допоки одна із бандиток загородила шлях невинній студентці і почала з'ясовувати стосунки через якогось вигаданого парубка, одна із співучасниць, а в нападі брало участь троє нальотчиць, зірвала із першої золотий ланцюжок, після чого малолітні злодійки накивали п'ятами.

Реклама

Відзначимо, що нальотчиці хоча і були з Міжгірського району, проте дуже добре орієнтувалися в місті. Відомо, що від руки правосуддя далеко не втечеш. Не пройшло і 10-ти хвилин, як після звернення батьків потерпілої до правоохоронних органів, молодих гопниць затримали у самісінькому центрі міста.

За свої злодійські забави дівчата отримають цілком дорослий та реальний вирок. Зараз їм інкримінують грабіж групою осіб за попередньою змовою, а найстаршій з них - ще й втягнення неповнолітніх у скоєння злочину. Отож, років так на 4-6 подругам доведеться розлучитися.

"М-студіо"

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно