Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Двох злодіїв спіймали на гарячому

Двох злодіїв спіймали на гарячому
Близько полудня до чергової частини Мукачівського міського відділу міліції зателефонувала жінка, яка повідомила, що двоє молодих людей повз її будинок несуть скручений кабель, скоріш за все,...

Близько полудня до чергової частини Мукачівського міського відділу міліції зателефонувала жінка, яка повідомила, що двоє молодих людей повз її будинок несуть скручений кабель, скоріш за все, крадений. Наряд міліції міськвідділу, виїхавши за вказаною адресою, насправді побачили як двоє чоловіків занесли до приватного будинку по вул.Шевченка, в м.Мукачево моток проводу.

ВІДЕО ДНЯ

Підозрілими виявилися неодноразово судимий за корисливі злочини Іван зі своїм менш «досвідченим» у цій справі другом Михайлом. Спочатку хлопці стверджували, що кабель знайшли. Доказів у їх неправоті спочатку не було. Та згодом ... заява про крадіжку 40 м. кабелю електроживлення надійшла від директора водонасосної станції «Плодоовочевого заводу» в Мукачеві. Тоді чоловіки розповіли все як було насправді.

Спочатку Іван «прочесав» територію і побачив, що тут малолюдно обідньої пори і вирішив з другом з підготовленими інструментами йти на «промисел».Для цього були всі необхідні знаряддя: сокира з сумкою для неї, мотузки та ін.

Реклама

Після крадіжки підозрюваний зазвичай ішов до лісу, де випалював кабель, оскільки цікавила його лише мідь. Таким шляхом молодики заробляли на життя, оскільки роботи, затримані знайти не могли.

Підозрюваний Іван уже зізнався у більше як 5 крадіжках. Порушено кілька кримінальних справ за ознаками злочину, передбаченого ч.2 та ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. В ході досудового слідства хлопець перевіряється на причетність до інших злочинів.

Реклама

Сам, 27-літній Іван, на допиті у слідчого Мукачівського міського відділу міліції Василя Мирончука повідомив, що краще завести сім`ю і знайти роботу, аніж додати до свого «трудового стажу» чергові судимості.

Джерело: УМВС України

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно