Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Румунії підтвердили стрілянину по контрабандистам

В Румунії підтвердили стрілянину по контрабандистам
Почали з’ясовуватися обставини збройної сутички закарпатських сигаретних контрабандистів, внаслідок якої, один закарпатець отримав вогнепальні поранення в ногу. Як вдалося з’ясувати, увечері 14...

Почали з’ясовуватися обставини збройної сутички закарпатських сигаретних контрабандистів, внаслідок якої, один закарпатець отримав вогнепальні поранення в ногу.

ВІДЕО ДНЯ

Як вдалося з’ясувати, увечері 14 травня, близко 23-ї години, румунські прикордонники району Сигет помітили кількох людей, які на ґумовому човні переплили річку Тиса з України в Румунію. Аби зупинити групу, наряд прикордонної поліції зробив кілька голосових команд. Оскільки чоловіки зробили спробу повернутися на українську територію, румуни зробили шість попереджувальних пострілів вгору.

Це не зупинило порушників, а один з чоловіків навіть спробував напасти на румунського прикордонника, який у відповідь зробив чотири постріли йому по ногах. Після цього було затримано двоє чоловіків, громадян України, решта встигли стрибнути в Тису та повернутися на український берег.

Реклама

Румунські прикордонники негайно повідомили своїх мукачівських колег. Останні у відповідь повідомили, що затримали трьох чоловіків і кілька пакунків сигарет, готових до переправки в Румунію. За інформацією мукачівських прикордонників, один з чоловіків мав вогнепальні поранення в руку і ногу, але його життю нічого не загрожувало, оскільки йому було надано необхідне медичне обслуговування.

На даний час румунською стороною здійснюється комплекс заходів за фактом контрабанди та незаконного перетину державного кордону. Спільно з мукачівськими прикордонниками проводяться дії по виявленню всіх причетних до інциденту осіб.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно