Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівський десятикласник "почистив" квартиру сусідів

Мукачівський десятикласник "почистив" квартиру сусідів
Не мала великих достатків одна з родин у Мукачеві – господиня працює вчителем, її чоловік вже на пенсії і час від часу десь підробляє. Тому, коли нещодавно подружжя спершу не змогло знайти свій...

Не мала великих достатків одна з родин у Мукачеві – господиня працює вчителем, її чоловік вже на пенсії і час від часу десь підробляє. Тому, коли нещодавно подружжя спершу не змогло знайти свій мобільний телефон та золоту чоловічу каблучку, а потім і заощадження, то вирішило звернутися по допомогу до працівників міліції.

ВІДЕО ДНЯ

Почалося з того, що господар зняв свій перстень і поклав на видному місці. А коли закінчив домашні роботи, золоту річ не знайшов. Спочатку вирішив, що це дружина десь переклала каблучку і забула. Однак за тиждень сталося ще одне дивне зникнення. У шафі подружжя зберігало свої заощадження, загалом 1200 гривень та 370 $. Їх і не знайшли господарі на звичному місці.

Після звернення потерпілих у міліцію за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група. Але жодних слідів злочину одразу виявити не вдалось, адже з моменту крадіжки минув не один день. Оперативники поспілкувалися із сусідами потерпілих, їхніми знайомими.

Реклама

Насторожував той факт, як загадковий крадій зміг непомітно проникнути в чужу оселю і вийти звідти. Тому підозра відразу впала на близьких сусідів, точніше на їхнього сина десятикласника. Хлопець мешкає на одному сходинковому майданчику і майже щодня заходив сюди то поспілкуватись, то попити чаю. Бувало, просто приходив за порадою до вчителя-педагога. Люди ставилися до юнака, як до рідного сина, тому відкидали будь-які підозри щодо його причетності до скоєння злочину.

Тим часом працівники міліції з’ясували: якось, повертаючись зі школи він зауважив, що вхідні двері сусідньої квартири не зачинені. Спочатку юнак подумав, що вдома хтось є. Коли зайшов усередину, виявив: господарі кудись вийшли, а двері забули зачинити. Спритник вирішив скористатися ситуацію. Понишпорив у чужому помешканні, знайшов мобільний телефон та перстень на столі. Спочатку ще вагався – брати чи ні чужі речі. Але таки не встояв і потягнув їх до кишені. Потім у нього «прокинувся апетит». Знайшов у шафі гроші і, залишившись непоміченим, вийшов із сусідньої оселі.

Реклама

Телефон та золоту каблучку юний крадій встиг продати, а виручені гроші потратити. За цим фактом порушена кримінальна справа за статтею 185 ч. 1 Кримінального кодексу України («Крадіжка»), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно