Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

День Перемоги мукачівські браконьєри вирішили відзначити "на справі"

День Перемоги мукачівські браконьєри вирішили відзначити "на справі"
В ніч з 9 на 10 травня на водному об'єкті системи "Чорний Мочар", між селами Горонда і Баркасово Мукачівського району, поблизу автомобільного мосту, інспекторами Закарпатдержрибоохорони Меденці І.І.,...

В ніч з 9 на 10 травня на водному об'єкті системи "Чорний Мочар", між селами Горонда і Баркасово Мукачівського району, поблизу автомобільного мосту, інспекторами Закарпатдержрибоохорони Меденці І.І., Бочкор І.І., Гал С.С., було затримано групу мешканців с.Лучки Мукачівського району, що здійснювали незаконний рибний промисел з використанням "електролову".

ВІДЕО ДНЯ

Порушників, а ними виявились гр. Кереш В.А. (1965 р.н.), гр. Жувак В.В. (1989 р.н.), гр. Телиско В.В. (1987 р.н), гр. Мадярко М.В. (1983 р.н.), було затримано в момент виходу на берег та вкладання виловленої риби в багажник автомашин. Один із браконьєрів намагався втекти, викидаючи при цьому речові докази. Окрім риби на загальну суму збитку в 3 902 грн., під час огляду затриманих 2-х автомашин і причепа з човном виявлено спеціальний акумулятор та підсак з "електрошнурами".

Для надання допомоги та конвоювання затриманих була викликана оперативна група Мукачівського РВ УМВС, котра і доставили все майно із затриманим до райвідділу.

Реклама

На даний час працівниками органів рибоохорони спільно з міліцією, готуються матеріали для передачі в прокуратуру на порушення кримінальної справи за ч.2 ст.. 249 ККУ (за вироком суду дії караються штрафом від двохсот до чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого).

Прес-служба Закарпатдержрибоохорони

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно