Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Напередодні ЄВРО-2012 мукачівська міліція зацікавилась... шаурмою та курами-гриль

Напередодні ЄВРО-2012 мукачівська міліція зацікавилась... шаурмою та курами-гриль

Напередодні ЄВРО-2012 мукачівська міліція зацікавилась... шаурмою та курами-гриль
У зв'язку з наближенням проведення на території України фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 дедалі більше набуває актуальності питання контролю за продовольчими товарами та...

У зв'язку з наближенням проведення на території України фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 дедалі більше набуває актуальності питання контролю за продовольчими товарами та закладами громадського харчування. Так, на території області до середини липня 2012 року працівниками сектору боротьби з економічною злочинністю, дільничними інспекторами міліції та інспекторами ДАІ здійснюється перевірка підприємств, які займаються зберіганням, транспортуванням, переробкою та реалізацією продуктів харчування.

ВІДЕО ДНЯ

Уже тепер увага правоохоронців прикута до закладів громадського харчування, відпочинку та розваг, які можуть стати мікро фан-зонами або, так званими, закладами для перегляду футбольних матчів. Також працівників міліції Мукачівського міськвідділу турбує ситуація щодо недопущення торгівлі у невстановлених місцях. Зокрема ситуація навколо «Центрального ринку» м.Мукачева останній рік стабілізувалась і питання стихійної торгівлі відійшло на задній план.

Наразі працівники міліції спільно з представниками місцевих державних адміністрацій, прокуратури, санепідеміологічною службою міста, у справах захисту прав споживачів та ін. проводитимуть перевірки місць реалізації готових харчових продуктів, м'ясних страв (кіосків по виготовленню шаурми, курей-гриль тощо). Адже деколи краще лихо попередити, аніж потім пожинати гіркі наслідки.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно