Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Пішохід напідпитку потрапив під колеса мотоцикла

Пішохід напідпитку потрапив під колеса мотоцикла
В Мукачівську ЦРЛ «швидка» доставила травмованого чоловіка - 50-річного жителя села Бобовище. В чоловіка була поранена рука, а сам він був добряче пяний - в його крові було понад три проміле...

В Мукачівську ЦРЛ «швидка» доставила травмованого чоловіка - 50-річного жителя села Бобовище. В чоловіка була поранена рука, а сам він був добряче пяний - в його крові було понад три проміле алкоголю.

ВІДЕО ДНЯ

Про травмованого пацієнта медики повідомили в міліцію й в лікарню прибула слідчо-оперативна група. Коли потерпілий трохи протверезився, його опитали про пригоду. Той відповів, що пізно ввечері ішов вулицею рідного села й тут його зачепив на швидкості якийсь мотоцикл. Мотоцикліст з місця пригоди зник, не надавши допомогу травмованій ним людині. Зловмисника розшукує міліція.

А на Рахівщині на вечірній дорозі не змогли розминутися два мотоциклісти. ДТП це сталося в селі Верхнє Водяне цього району. За кермом моторолера «Вайпер» перебував 57-річний житель цього села, а зустрічним «Мотовайдером» керував його 20-річний односелець. Винуватцем аварії був старший водій мотоцикла, котрий не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу руху. До слова, обидва мотоцикли були без номерних знаків, тобто їздили на них нелегально. Винуватець ДТП з численними травмами перебуває в лікарні, а молодший водій відбувся легшими ушкодженнями.

Реклама

УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно