Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Учень обікрав вчительку заради розваг

Учень обікрав вчительку заради розваг
Про крадіжку з власної квартири мукачівським міліціонерам повідомила 50-річна мешканка міста. Жінка працює вчителем у одній із шкіл м.Мукачева, чоловік – пенсіонер підробляє тимчасовими заробітками....

Про крадіжку з власної квартири мукачівським міліціонерам повідомила 50-річна мешканка міста. Жінка працює вчителем у одній із шкіл м.Мукачева, чоловік – пенсіонер підробляє тимчасовими заробітками. Тому кожна копійка у сім»ю приходить важко. Так, одного дня подружжя заметушилось, адже не змогли знайти залишений на столі мобільний телефон та золоту каблучку чоловіка. Господар стверджував, що знявши з руки залишив кільце на видноті, то, скоріш за все, жінка десь переклала. Не минуло й тижня як люди виявили ще одне загадкове зникнення, на цей раз грошей. З шафи, де вони ховали свої заощадження, зникли 1200грн. та 370$. Цього разу вони не стали самотужки шукати зникле, а одразу звернулись за допомогою до правоохоронців.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, але ніяких слідів злочину одразу виявити не вдалось, адже з моменту крадіжки минув не один день. Так, досвідчені розшуковики Мукачівського міського відділу міліції допитали сусідів, знайомих, потерпілих. Загадкою залишався один факт, як зловмиснику вдалось проникнути до квартири, не залишивши після себе будь-якого видимого сліду. Та все ж таки працівники сектору карного розшуку міськвідділу вийшли на слід зловмисника. Ним виявився сусід подружжя, який мешкав з ними на одному сходинковому майданчику. Учень 10-класу заходив до сусідів майже щодня: поспілкуватись, попити чаю, бувало, просто за порадою до вчителя-педагога. 16-літній юнак для жінки був як рідний син, тому підозрювати хлопчину у скоєному, жінці навіть не спадало в голову. Та дружні сусідські стосунки зіпсувались через бажання учня заволодіти чужими грішми.

Попри все потерпілих цікавило одне, як Сергію вдалось проникнути в квартиру. Хлопець пояснив, що повертаючись зі школи, він помітив, що вхідні двері на квартирі сусідів були незамкнені. Спочатку він подумав, що вдома хтось є. Зайшовши, школяр побачив, що вдома нікого немає, а сусіди, скоріш за все, забули зачинити двері. Понишпоривши по чужій квартирі, хлопець помітив мобільний телефон та золотий чоловічий перстень, які лежали на столі. Спершу брати чуже не хотів, та все ж таки не встояв і потягнув до кишені чужі речі. Відтак, в учня «прокинувся апетит» до легких, хоч і чужих грошей. Сергій почав відкривати на шафі дверцята: спочатку одні, другі, треті. Допоки не знайшов те, чого шукав. Очі Сергія загорілись, коли він помітив підозрілий згорток, з якого стирчали гроші. От і витягнув школяр 1200грн. та 370$.

Реклама

Отак, залишившись непоміченим, хлопець зачинив двері і пішов додому тішитись краденому. Доки на молодого крадія вишли правоохоронці, то мобільний телефон та золоту каблучку юнак продав, а за гроші встиг непогано розважитись.

Наразі за цим фактом порушена кримінальна справа за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно