Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ще один звірячий злочин на Мукачівщині

Ще один звірячий злочин на Мукачівщині
Троє негідників згвалтували жінку, а потім взялися за її дитину...25-річна жителька одного з сіл Мукачівського району Закарпатської області заявила в райвідділ міліції, що її згвалтували, а також...

Троє негідників згвалтували жінку, а потім взялися за її дитину...25-річна жителька одного з сіл Мукачівського району Закарпатської області заявила в райвідділ міліції, що її згвалтували, а також намагалися вчинити наругу над її 7-річним сином. Справою зайнялися правоохоронці й невдовзі зясували обставини цього дикого злочину.

ВІДЕО ДНЯ

Олена з чоловіком розлучилася, сама виховує сина. Чоловік на даний час перебуває на заробітках за кордоном і час від часу допомагає тепер уже колишній сімї матеріально. Того фатального дня хлопчик саме мав день народження — йому виповнилося сім років. До Олени зателефонував 26-річний односелець, двоюрідний брат чоловіка, який сказав жінці, що її чоловік передав з-за кордону подарунок дитині, тож нехай вона зайде до нього додому й забере.

Жінка прийшла ввечері разом із дитиною. Молодий господар пригостив молодицю спиртним, випив і сам. А далі йому закортіло… кохання. Олена пробувала чинити опір, проте гвалтівник накинувся на неї й силоміць добився свого. Однак на цьому все не закінчилося.

Реклама

До хати, де все відбувалося, завітав 28-річний односелець гвалтівника. Побачивши в ліжку оголену жінку, й собі захотів сексу. А далі в хату прийшов ще й 20-річний брат господаря і теж взявся гвалтувати гостю.

Однак наруги над беззахисною жінкою негідникам видалося замало. У п'яній голові господаря визріла дика ідея поглумитися ще й над дитиною! Бузувір наказав хлопчику… задовольнити його неприроднім способом, а коли той відмовився і став плакати, його побили. На щастя, згвалтування дитини вдалося уникнути. Зате за наругу над матір'ю хлопчика всім трьом гвалтівникам доведеться відповідати. За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ст. 152 Кримінального кодексу України («Згвалтування»), всі троє гвалтівників перебувають під вартою.

Реклама

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно