Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Прикордонники порахували, скільки у них зброї та наркотиків

Прикордонники порахували, скільки у них зброї та наркотиків
Минулого тижня Мукачівський прикордонний загін підвів підсумки результатів оперативно-службової діяльності за перший квартал 2012 року. Слід зазначити, що протягом звітного періоду обстановка на...

Минулого тижня Мукачівський прикордонний загін підвів підсумки результатів оперативно-службової діяльності за перший квартал 2012 року. Слід зазначити, що протягом звітного періоду обстановка на ділянці прикордонного загону залишалась напруженою, динамічною та характеризувалась:

ВІДЕО ДНЯ

– активізацією злочинних угрупувань щодо відновлення та налагодження каналів незаконної міграції;

– активізацією контрабандної діяльності з незаконного переміщення тютюнових виробів на «зеленій» ділянці кордону та в пунктах пропуску;

Реклама

– подальшими спробами здійснення контрабандної діяльності в пунктах пропуску по переміщенню зброї, набоїв, наркотичних засобів та медичних препаратів психотропної дії;

– зменшенням пасажиро - транспортного потоку в пунктах пропуску прикордонного загону.

Реклама

Всього протягом першого кварталу 2012 року на ділянці відповідальності прикордонного загону за порушення правил перебування на території України та спробу незаконного перетину державного кордону затримано в 6 випадках 19 нелегальних мігрантів в порівняні з аналогічним періодом минулого року цей показник збільшився на 46 % по кількості затриманих нелегальних мігрантів.

З початку року на ділянці загону підрозділами охорони кордону затримано та вилучено у 22 випадках контрабандних товарів на загальну суму 285 062 грн., що в 11 разів більше ніж у 2011 році.

У першому кварталі 2012 року в пунктах пропуску через державний кордон на 11 % зменшився пасажиро - транспортний потік осіб та транспортних засобів.

Реклама

Під час проведення паспортного контролю в пунктах пропуску через Державний кордон було виявлено 1 підроблений паспорт, 2 чужих, 24 недійсних документи. З різних причин відмовлено в пропуску 94 особам, що в 1,7 рази більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

За результатами оглядової роботи: з початку року виявлено та вилучено 2 одиниці зброї , 64 шт. набоїв, наркотичної речовини - 0,007 кг, медпрепаратів психотропної дії - 0,538 гр., товарів та вантажів на суму - 1 638 840 гривень.

Протягом першого кварталу 2012 року складено 236 протоколів про адміністративне правопорушення, накладено штрафів на загальну суму понад 105 тис. грн., що у 3,1 р. більше ніж за аналогічний період минулого року (2011 рік – 33 658 грн.).

Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно