Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Податківець – модна професія серед шахраїв

Податківець – модна професія серед шахраїв
Відділ внутрішньої безпеки при ДПC у Закарпатській області УВБ ДПC України інформує про можливі шахрайські дії невстановлених осіб стосовно суб’єктів підприємницької діяльності. Зокрема, посадовим...

Відділ внутрішньої безпеки при ДПC у Закарпатській області УВБ ДПC України інформує про можливі шахрайські дії невстановлених осіб стосовно суб’єктів підприємницької діяльності.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, посадовим особам та власникам ряду торгових закладів можуть надходити телефонні дзвінки від особи, яка представляється працівником державної податкової служби Закарпатської області та просить надати їй безоплатно той чи інший товар і в цей же час повідомляє, що особисто з’явитись не може, а підійде від її імені інша особа і щоб цій особі передали цей товар.

У зв’язку з наведеним вище та з метою запобігання вчиненню працівниками органів Державної податкової служби Закарпатської області будь-яких протиправних дій, в тому числі корупційного характеру, просимо Вас повідомляти про такі факти до відділу внутрішньої безпеки при ДПС у Закарпатській області УВБ ДПС України за номером телефону (0312) 61-51-67 або звертатись за адресою підрозділу:  Закарпатська область, м. Ужгород, вул. Волошина, 52, каб. 32.

Реклама

ВВБ при ДПС у Закарпатській області УВБ ДПС України

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно